Συνήθεια φαίνεται ότι έχει κάνει τις βόλτες με τα πόδια στο κέντρο της Αθήνας ο πρωθυπουργός.

Αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν, ο Αντώνης Σαμαράς βγήκε μαζί με τον ομόλογό του από το Μέγαρο Μαξίμου και αντί να τον ξεπροβοδίσει βγήκαν μαζί στην Ηρώδου Αττικού και κατευθύνθηκαν προς τα πάνω!

Ο κ. Σαμαράς αποφάσισε να συνοδέψει με τα πόδια μέχρι το Σύνταγμα τον κ. Όρμπαν, όταν αυτός τον ενημέρωσε ότι είχε φαγητό για γεύμα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια. Ο πρωθυπουργός με τον Ούγγρο ομόλογό του σταμάτησαν για λίγο στον εύζωνα που βρίσκεται στην είσοδο του στρατοπέδου της Προεδρικής Φρουράς, με τον κ. Σαμαρά να εξηγεί σχετικά στον κ. Όρμπαν, ενώ μέχρι τη Βουλή συζήτησαν με αρκετούς πολίτες που σταματούσαν έκπληκτοι να τους χαιρετήσουν.

Μάλιστα στο ύψος της εισόδου του Κοινοβουλίου οι δύο άντρες παραμέρισαν για να περάσει η αλλαγή της Φρουράς από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και λίγο πιο κάτω περίμεναν το πράσινο φανάρι μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο γι να περάσουν απέναντι στο πεζοδρόμιο του Μεγάλη Βρετάνια. Εκεί ο κ. Σαμαράς αποχαιρέτησε τον κ. Όρμπαν και επέστρεψε στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου.

Π.Ρ.