ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

O Τατσόπουλος δεν θα έτρωγε ξύλο

Δημοσίευση 4 Ιουνίου 2014, 20:12 / Ανανεώθηκε 5 Ιουνίου 2014, 12:28
O Τατσόπουλος δεν θα έτρωγε ξύλο
Facebook Twitter Whatsapp

Ο βουλευτής Μίχος της Χρυσής Αυγής με απίστευτο μίσος κινήθηκε απειλητικά, ανάμεσα στα έδρανα της Βουλής, εναντίον του Πέτρου Τατσόπουλου ο οποίος διαμαρτυρόταν για τις ύβρεις που απηύθυνε κατά πάντων, ο προφυλακισμένος υπαρχηγός της Χ.Α. Χρήστος Παππάς. 

Ο βουλευτής Μίχος της Χρυσής Αυγής με απίστευτο μίσος κινήθηκε απειλητικά, ανάμεσα στα έδρανα της Βουλής, εναντίον του Πέτρου Τατσόπουλου ο οποίος διαμαρτυρόταν για τις ύβρεις που απηύθυνε κατά πάντων, ο προφυλακισμένος υπαρχηγός της Χ.Α. Χρήστος Παππάς

Κάποιοι από τους βουλευτές επιχείρησαν να συγκρατήσουν απλώνοντας το χέρι τους προς τον επερχόμενο χρυσαυγίτη, χωρίς αποτέλεσμα. 

Ο μόνος που προέταξε τα στήθη του και έκανε το πρωτοπαλλίκαρο της Χρυσής Αυγής να κωλώσει ήταν ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας. Όλοι πιστεύουν ότι ο τραμπούκος χρυσαυγίτης δίστασε στη θέα του μυώδους πρώην αρσιβαρίστα. Η αλήθεια, όμως, είναι διαφορετική. 

Αν δείτε καλά τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από το σκηνικό σύγκρουσης μέσα στη Βουλή, γύρω από τον Τατσόπουλο, που αποτελεί "κόκκινο πανί" για τους χρυσαυγίτες, είχαν στηθεί τρεις (!) ζώνες άμυνας. Η πρώτη όπως όλοι είδαμε ήταν ο Πύρρος. Οι άλλες δύο ο... Δάνης μόνος του!!!

Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι η δήθεν αδιάφορη στάση του Ιορδάνη Τζαμτζή, ο οποίος παρακολουθεί τάχα μου, τάχα μου, χαλαρός, αλλά είναι έτοιμος για όλα. Πρώτη κίνηση, αν έσπαγε το μέτωπο Δήμα, θα ήταν να απλώσει το πόδι, να βάλει τρικλοποδιά και να σαβουριαστεί ο τραμπούκος. Δεύτερη ζώνη άμυνας ο... υπεραερόσακκος της κοιλιάς του. Αρκούσε μόνο να σηκωθεί από τη θέση του. Οι Χρυσαυγίτες θα έπρεπε να έχουν εξασκηθεί στο σούμο για να περάσουν. 

Αυτό το εμπόδιο...είδε ο Μίχος κι έκανε πίσω! 

Ο Τατσόπουλος δεν θα έτρωγε ξύλο με τ ί π ο τ α!!!

Γ.