Breaking News

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Ισχυρός σεισμός στην Τουρκία

current views are: 1

10 Ιουνίου 2014
Δημοσίευση14:32

Τα παραλειπόμενα της ορκωμοσίας στο Προεδρικό (φωτό)

Πολλά και ενδιαφέροντα παραλειπόμενα είχε η ορκωμοσία των νέων κυβερνητικών στελεχών στο Προεδρικό Μέγαρο.
 

Δημοσίευση 14:32’
αρθρο-newpost

Πολλά και ενδιαφέροντα παραλειπόμενα είχε η ορκωμοσία των νέων κυβερνητικών στελεχών στο Προεδρικό Μέγαρο.
 

Πολλά και ενδιαφέροντα παραλειπόμενα είχε η ορκωμοσία των νέων κυβερνητικών στελεχών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Καλά λόγια ακούστηκαν για τη σύζυγο του Μάκη Βορίδη, η οποία τράβηξε τα βλέμματα και την οποία συνόδευε ο υιός του ζεύγους.  Άριστες εντυπώσεις άφησαν και οι δύο κόρες του Γιώργου Ορφανού. Ψηλές και αεράτες καμάρωναν τον πατέρα τους να ορκίζεται υπουργός.

Το πηγαδάκι ΠαπούλιαΣαμαρά πολλοί ήθελαν να ακούσουν κυρίως για τα γελάκια που κατέγραψαν οι κάμερες. Έτερο πηγαδάκι με έντονο ενδιαφέρον αυτό του Νίκου Δένδια με το Μάκη Γιακουμάτο. Υπουργός και υφυπουργός Ανάπτυξης. Οι σχέσεις ταραγμένες ειδικά μετά τη σύλληψη της συζύγου του κυρίου Γιακουμάτου. Η κυβέρνηση και το υπουργείο τους έφεραν πιο κοντά.

Η ορκωμοσία τελείωσε και ο πρωθυπουργός έκανε νεύμα στο Νίκο Δένδια. Συνομίλησαν για την ανάπτυξη καθώς εκεί πέφτει το βάρος. Θερμός ο χαιρετισμός και η συνομιλία Σαμαρά με το νεαρό υφυπουργό Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο. Και ο κος Κωνσταντινόπουλος στην Ανάπτυξη.

Ο Βασίλης Κικίλιας κυριάρχησε με το ύψος του. Συνεργάτης του Αντώνη Μπέζα προσπαθούσε να απαθανατίσει την ορκωμοσία του νέου υφυπουργού Εργασίας. Ακούστηκε απελπισμένος να λέει «όχι πίσω από τον Κικίλια βρε Μπέζα».

Οι σχέσεις τους ταραγμένες, εχθρικές. Ο λόγος για τον Αντώνη Σαμαρά και το νέο υφυπουργό Άμυνας Γιάννη Λαμπρόπουλο. Κάποιοι έλεγαν πως έχουν να χαιρετηθούν 18 χρόνια. Στο προεδρικό πάντως χαιρετήθηκαν και ο κ. Λαμπρόπουλος έδειξε στον πρωθυπουργό με καμάρι την κόρη του.

Τα βλέμματα έκλεψε και η κυρία Γκερέκου η οποία δεν άντεξε στον πειρασμό και μετά την ορκωμοσία πόζαρε μόνη μπροστά στα φλας των φωτογράφων.

Με τη δική του πένα υπέγραψε ο Νίκος Δένδιας. Ο νέος υπουργός Ανάπτυξης έβγαλε από το σακάκι του τη δική του πένα και υπέγραψε. Γούρι λέτε;

 

Ο.Α

 


σχετικα αρθρα