Αίσθηση προκάλεσε το ρεπορτάζ του newpost για τις πιθανές υποψηφιότητες για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Τις πληροφορίες που αφορούσαν στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή επιβεβαίωσε μέσω twitter  και ο Ευάγγελος Αντώναρος, αναφερόμενος σε όλους αυτούς που «διάβασαν» ανάποδα το άρθρο. 
 
Έγραψε ο Ευάγγελος Αντώναρος: «Προσωπική μου πεποίθηση:Καλά θα κάνουν κάποιοι ν αφήσουν τον Καραμανλή έξω από τς μικροπολιτικές τους σπέκουλες για την Προεδρία τς Δημοκρατίας», αναφερόμενος σε όλους όσοι έσπευσαν να μιλήσουν για ενδιαφέρον Καραμανλή για την Ηρώδη του Αττικού. 
 
Υπενθυμίζεται πως το ρεπορτάζ του newpost ανέφερε πως ο Κώστας Καραμανλής είναι το πολιτικό πρόσωπο που μπορεί με αυξημένες πιθανότητες να συγκεντρώσει τις 180 ψήφους ωστόσο ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν ενδιαφέρεται για τη θέση του Προέδρου
 
Χαρακτηριστικά έγραφε το ρεπορτάζ του newpost: «Πολιτικοί παρατηρητές εκτιμούν ότι το μεγάλο φαβορί με τις περισσότερες πιθανότητες για να συγκεντρώσει 180 ψήφους είναι ο κ. Κώστας Καραμανλής. Γιατί από τις κατά καιρούς δηλώσεις πολιτικών αρχηγών έχει διαφανεί ότι ο κ. Καραμανλής θα μπορούσε να γίνει αποδεκτός τόσο από τον κ. Καμμένο- ο οποίος διατηρεί άριστη σχέση μαζί του- όσο και από την μεγάλη πλειοψηφία των ανεξάρτητων βουλευτών οι οποίοι έχουν κάθε λόγο να μην επιθυμούν εκλογές. 
Η περίπτωση όμως του κ. Καραμανλή παραμένει σε θεωρητικό επίπεδο αφού ο ίδιος έχει εξηγήσει και έχει ξεκαθαρίσει σε στενούς του συνεργάτες τους λόγους για τους οποίους δεν θα δεχόταν μια τέτοιου είδους πρόταση.»