Ιδιαίτερο «θόρυβο» προκάλεσαν οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Πάρι Κουκουλόπουλου, σχετικά με τη «μικρή» ΔΕΗ και τις αποκρατικοποιήσεις ΕΥΑΘ και ΕΥΔΑΠ, με τον γραμματέα επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Καρύδη να... διορθώνει τα λεχθέντα μία ημέρα μετά.

«Ο κ. Κουκουλόπουλος έβαλε το θέμα της ΕΥΑΘ και της ΔΕΗ και δεν είπε να μη γίνουν, αλλά για τον τρόπο. Για τη ΔΕΗ ειδικά, δεν είπε να μη γίνει. Είπε για κάποιους χειρισμούς. Όχι για να μη γίνει. Για να γίνει καλύτερα. Το δημοψήφισμα για το νερό δεν το είχαμε αποδοκιμάσει. Είχαμε πει τότε ως κόμμα ότι το δημοψήφισμα δεν μπορούσε να γίνει την ημέρα των εκλογών ως επίσημο δημοψήφισμα» δήλωσε ο κ. Καρύδης στον Βήμα Fm.

O γραμματέας επικοινωνίας της Χαριλαόυ Τρικούπη πρόσθεσε ότι οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να συνεχιστούν αλλά πρόσθεσε «εύλογα, μετά τις εκλογές και πάντα πρέπει να υπάρχει προβληματισμός, θέλουμε να κάνουμε μια επαναδιαπραγμάτευση πάνω σε κάποια θέματα που να μην διακυβεύουν τη σταθερότητα και την πορεία της χώρας σε σχέση με δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει».

Β.Β.