Πληθαίνουν οι δημόσιες εμφανίσεις της Ντόρας Μπακογιάννη μιας και βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την τοποθέτηση του Έλληνα επιτρόπου στην Ε.Ε.
 
Σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του προφίλ της και προβολής της βρέθηκε στην Αρχαία Ολυμπία στην τελετή αδελφοποίησης της πόλης με την Colorado Springs. 
 
Μόλις χθες η Ντόρα Μπακογιάννη «είδε» τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο υπουργείο Εξωτερικών, σε μια συνάντηση για την οποία δεν έγιναν επίσημες ανακοινώσεις ωστόσο κάποια πουλάκια από το ΥΠ.ΕΞ κελάηδησαν πως το πρέσινγκ της κ. Μπακογιάννη για να εξασφαλίσει τη θέση της επιτρόπου είναι ασφυκτικό. 
 
Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως η μοιρασιά μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων έγινε ως εξής: ο Πρωθυπουργός «πήρε» τη θέση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος όπου τοποθέτησε τον κ. Στουρνάρα και ο αντιπρόεδρος τη θέση του Επιτρόπου της Ε.Ε.  
 
Αυτό που φοβάται λοιπόν η κ. Μπακογιάννη είναι πως η συνάντηση με τον Πρωθυπουργό μπορεί και να μην αποφέρει αποτέλεσμα καθώς τον τελευταίο λόγο τον έχει ο κ. Βενιζέλος
 
Και οι φόβοι της αυξάνονται από το γεγονός ότι ο αντιπρόεδρος ενδεχομένως να κρατήσει τη θέση μέχρι την τελευταία στιγμή ακόμα και για τον εαυτό του. Αυτό θα κριθεί από τις εξελίξεις στην κεντροαριστερά τις «υποβρύχιες» και μη. 
 
Και μέχρι τότε η κ. Μπακογιάννη θα κάθεται στα αναμμένα κάρβουνα. 
 
Τ.Α.