Ο λαός μας λέει πολύ σοφά «δώσε θάρρος στο χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι» και φαντάζομαι ότι η ρήση αυτή θα περνά συχνά τις τελευταίες ημέρες από το μυαλό του μπάρμπα Φώτη στην Αγίου Κωνσταντίνου. 

Λες και δεν του έφταναν οι γκρίνιες και οι αποχωρήσεις βουλευτών και στελεχών, ήρθε κι ένα ερωτικό σκάνδαλο να "δέσει" το γλυκό. 

Γυναίκα, βουλευτής του κόμματος, κατηγορείται ως «αντροχωρίστρα» από τη σύζυγό μέλους της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, ο οποίος έχει κάνει το... "ερωτικό αγροτικό" του στο ΠΑΣΟΚ

Μέσα στο κλίμα της θλίψης και της εγκατάλειψης στις συνεδριάσεις των κομματικών οργάνων της ΔΗΜΑΡ, άνθισε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο έρωτάς τους, όπως βλέπεις ορισμένα λουλουδάκια να προβάλλουν μέσα από το τσιμέντο σε απίθανα σημεία. Η ψηλή αεράτη καστανή βουλευτής, έριξε ως φαίνεται το βλέμμα της χαμηλά και κέντρισε το ενδιαφέρον του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ο οποίος χαρακτηρίζεται ως παπανδρεϊκός. Σε όλα, δηλαδή, αν σκεφτούμε τις ερωτικές ιστορίες των Παπανδρέου που σκανδάλισαν το πανελλήνιο τις προηγούμενες δεκαετίες. 

Από τα κομματικά λοιπόν, και δικαιολογημένα, προτίμησαν όπως φαίνεται άλλα όργανα...Ως ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στα Ιωάννινα, ο πρώην πασόκος βουλευτής, είχε τον τρόπο του να συγκινήσει την  δημαρίτισσα... Η ίδια πάντως είχε και στο παρελθόν πάρε δώσε με το "ημιάγριο" ΠΑΣΟΚ αφού είχε θεαθεί σε ταβέρνα να τρώει γουρουνοπούλα με παρέα τους Κ. Σκανδαλίδη και Β. Παπαχρήστο μεταξύ άλλων. Εκείνη την περίοδο έκανε κάποια πολιτικά ναζάκια στον Κουβέλη, για το αν θα ψηφίσει σύμφωνα με τη γραμμή του κόμματος ή όχι. Παρ' ότι εξελέγη με τη ΔΗΜΑΡ η βουλευτής προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και είχε συνεργαστεί με τους "Ελεύθερους Πολίτες" του Βασίλη Οικονόμου. 

Ένας πρώην πασόκος την έφερε στη ΔΗΜΑΡ ένας άλλος όμως μοιάζει να απειλεί την υστεροφημία της.Όχι δηλαδή ότι δεν είμαστε ελεύθεροι να πράξουμε ότι θέλουμε ως ελεύθεροι πολίτες, αλλά η πρώην σύζυγος και μητέρα των δίδυμων παιδιών του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, τον κατηγορεί ότι την εγκατέλειψε, την ισοπέδωσε προσωπικά και οικονομικά, χειροδίκησε εναντίον της και ότι κρύβει εισοδήματα από την εφορία για να μην πληρώσει διατροφή στην ίδια και τα παιδιά του. 

Δεν ξέρω αν το ερωτικό ειδύλλιο των στελεχών της ΔΗΜΑΡ θα εξελιχθεί σε δικαστικό δράμα για τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, αλλά η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ λίγο απέχει από να χαρακτηριστεί ως "νέα κυρα Φροσύνη" των Ιωαννίνων...Μιας και έχει μεταπτυχιακό και στην Οθωμανική ιστορία!

Γ.