current views are: 2

24 Ιουνίου 2014
Δημοσίευση09:51

Βούλτεψη: «Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει εκλογές»

Την εκτίμηση ότι «ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει εκλογές σε αυτή τη χρονική περίοδο»” έκανε η εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης Σοφία Βούλτεψη.

Δημοσίευση 09:51’
αρθρο-newpost

Την εκτίμηση ότι «ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει εκλογές σε αυτή τη χρονική περίοδο»” έκανε η εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης Σοφία Βούλτεψη.

Την εκτίμηση ότι «ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει εκλογές σε αυτή τη χρονική περίοδο»” έκανε η εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης Σοφία Βούλτεψη. Απαντώντας στο ερώτημα του Νίκου Χατζηνικολάου στο ραδιόφωνο του real 97,8, για το αν βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο η κ. Βούλτεψη σημείωσε ότι «είμαστε μια χώρα σε χρεοκοπία από το 2009 και έχουμε κάνει τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις. Ακόμα και εκατό εκλογικές αναμετρήσεις να διεξαχθούν δεν θα αλλάξει τίποτα αν δεν καταφέρουμε να βγούμε από αυτό το τέλμα. Μέλημά όλων μας πρέπει να είναι να βγούμε από την κρίση» υπογράμμισε η κυβερνητική εκπρόσωπος. 

Σε ότι αφορά τη ρητορική που αναπτύσσει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις ευρωεκλογές δήλωσε ότι «όπως είπε και ο κ. Λαφαζάνης ο ΣΥΡΙΖΑ έπιασε ταβάνι στις ευρωεκλογές και πιστεύω ότι όλα αυτά που λέει ζητώντας εθνικές εκλογές είναι για εσωτερική κατανάλωση εντός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρώ ότι θέλει εκλογές αυτή τη χρονική περίοδο». 

Σε ότι αφορά στην κυβέρνηση η Σοφία Βούλτεψη είπε ότι “μέρα με τη μέρα οι νέοι υπουργοί βρίσκουν το βηματισμό τους”. 

Γ. 


σχετικα αρθρα