Στην πρώτη ημέρα του συνεδρίου του Ποταμιού βρέθηκαν εκπρόσωποι των κομμάτων για να απευθύνουν χαιρετισμούς και να ευχηθούν επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου.

Από το ΠΑΣΟΚ βρέθηκαν δύο στελέχη όπως είχε ανακοινώσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Οι δυό τους μάλιστα δεν κάθισαν δίπλα δίπλα αλλά απέναντι και σε απόσταση ασφαλείας. Πληροφορίες του newpost αναφέρουν πως η κυρία Καϊλή διεκδίκησε με πάθος να ειναι  η οποία θα απευθύνει χαιρετισμό στο συνέδριο ως εκπρόσωπος της Ελιάς. Μάλιστα φαίνεται πως είχε ενημερώσει του διοργανωτές πως εκείνη είναι που θα μιλήσει. Ο Ανδρουλάκης αντέδρασε όχι κομψά, και τελικά εκείνος ήταν που μίλησε ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στο συνέδριο. Συνήθως στα συνέδρια μιλούν οι γραμματείς των κομμάτων. Τυπικά ο κ. Ανδρουλάκης ειναι το νόυμερο 2 στην ιεραρχία του ΠΑΣΟΚ μετά τον πρόεδρο του κόμματος.

Το παράδοξο είναι πως ενώ κομματικά ο κ. Ανδρουλάκης είναι πιο πάνω απο την κυρία Καϊλή , η όμορφη Θεσσαλονικιά είναι επικεφαλής του κυρίου Ανδρουλάκη στην ευρωβουλή.  Η κόντρα ΠΑΣΟΚ- «Ελιάς» συνεχίζεται.

Ο.Α.