Τα βέλη του εναντίον του κόμματος αλλά και αιχμές για τον γραμματέα άφησε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος. Αποκλείοντας ο ίδιος μιλώντας στο Βήμα fm το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών είπε πως βλέπει ακόμη και μέλη της κυβέρνησης - εξαίρεσε τον Δημήτρη Αβραμόπουλο- οι οποίοι, όπως είπε,  συμπεριφέρονται σαν να έχουμε σε λίγο εκλογές.

«Δεν θα πω ονόματα. Όταν βλέπω υπουργούς οι οποίοι κάνουν εξαγγελίες για ζητήματα για τα οποία ενδεχομένως σε λίγο να διαψευσθούν ή όταν βλέπω βουλευτές να συμπεριφέρονται σαν να μην έχουν καταλάβει τι γίνεται στη χώρα και ποιος είναι ο υπέρτατος στόχος  , ο οποίος είναι η διαχείριση του χρέους και η μεγάλη συμφωνία για τις επόμενες δεκαετίες , αλλά πετάνε ρουκέτες για την χώρα , θα έλεγα ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου για πολιτικές που δεν τις επιτρέπει αυτή την ώρα η οικονομία, άλλο η διόρθωση των αδικιών άλλο να μοιράζουμε πράγματα που δεν έχουμε .Όλα δείχνουν συμπεριφορές πως πάμε σε εκλογές , αλλά δεν πάμε σε εκλογές», είπε ο κ. Μαρκόπουλος .

Ο βουλευτής της ΝΔ έστρεψε τα βέλη του και εναντίον του Ανδρέα Παπαμιμίκου: «Αν ο γραμματέας του μεγάλου κόμματος που είναι η ΝΔ ,βλέπει λαϊκιστές στην κυβέρνηση , τότε έχουμε ζήτημα. Δεν χρειάζεται να εκβιάζουμε με την ρητορική μας εκλογές , ούτε πρέπει  να προετοιμάζουμε τις κοινωνικές ομάδες ότι αυτό θα συμβεί, ούτε είναι αυτή η ευθύνη μας απέναντι στην κοινωνία», υπογράμμισε.

Τ.Α.