current views are: 1

4 Ιουλίου 2014
Δημοσίευση16:10

Η αδελφή του Αλαβάνου στα κρατητήρια της Ομόνοιας

Με έντονο τρόπο περιγράφει σε άρθρο της που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του «Σχεδίου Β» την επί 28 ώρες περιπέτεια που έζησε στα κρατητήρια η αδελφή του Αλέκου Αλαβάνου.

Δημοσίευση 16:10’
αρθρο-newpost

Με έντονο τρόπο περιγράφει σε άρθρο της που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του «Σχεδίου Β» την επί 28 ώρες περιπέτεια που έζησε στα κρατητήρια η αδελφή του Αλέκου Αλαβάνου.

Με έντονο τρόπο περιγράφει σε άρθρο της που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του «Σχεδίου Β» την επί 28 ώρες περιπέτεια που έζησε στα κρατητήρια η αδελφή του Αλέκου Αλαβάνου.

Όλα έγιναν σε κατάστημα του Hondos Center από όπου πήρε, με άδεια της πωλήτριας όπως λέει, δυο μπουκαλάκια με δωρεάν δείγμα καλλυντικών.

«Ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία» απαντά το πολυκατάστημα.

Το ιστορικό της σύλληψης

Όπως αναφέρει η Μαριντίτα Αλαβάνου, αφού ενημέρωσε μια πωλήτρια ότι είναι αλλεργική και μόνο στο σπίτι της νιώθει ασφάλεια να κάνει τη σχετική δοκιμή, τη ρώτησε αν μπορεί να πάρει δυο μπουκαλάκια καλλυντικών με την ένδειξη «δείγμα δωρεάν». Η πωλήτρια της απάντησε καταφατικά.

Όπως γράφει η αδελφή του προέδρου του «Σχεδίου Β» η περιπέτειά της άρχισε αμέσως μετά.

« Με την έξοδό μου άρχισε να τσιροκοπάει η σειρήνα. Με γυρίζουν πίσω να τσεκάρουν τα ψώνια, όλα καλά. Πλήν όμως εγώ τσιροκόπαγα. Λέω: βρε παιδιά μπας είναι τα δειγματάκια; Ποια δειγματάκια; Αυτά! Πήρατε τα δειγματάκια;;; ούρλιαξε η υστερική φύλακας των συμφερόντων του Hondos. Ως εκεί ο διάλογος. Δεν μου επετράπη να αρθρώσω λέξη. Με τσακώνει ο σεκιουριτάς -δεν ξέρω αν είναι νόμιμο-  και με χώνει σε μία γωνία του μαγαζιού….Μισή ώρα μετά καταφθάνουν 4 άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, με αντιβαλλιστικά γιλέκα και πλήρη εξοπλισμό, να συλλάβουν το Νταβέλη… Με οδήγησαν στο τμήμα της Ομόνοιας. 3-4 ώρες περίμενα εκεί, παρέα με όλη την ομάδα ΔΙΑΣ – συμπαθέστατοι – με κακοποιούς, πρεζάκια, κορίτσια οίκων ανοχής κλπ, να δώσω κατάθεση.  Καταθέτω στον αξιωματικό υπηρεσίας, και ενημερώνομαι για τα κάτωθι: α. θα μείνω κρατούμενη τη νύχτα εκεί ή στη ΓΑΔΑ (έμεινα εκεί, στο γραφείο ανάκρισης), β. θα περάσω την επομένη αυτόφωρο, με αυτεπάγγελτη καταγγελία του Hondos, γ. ο Hondos έχει καταθέσει ότι ναι μεν πρόκειται για δειγματάκια του κόλου, όμως κοστίζουν 62 (εξήντα δύο)!!!!!!!!!!!! ευρώ.  Για να ξέρετε, το κανονικό προϊόν, 5 φορές μεγαλύτερο του ΠΛΗΡΟΥΣ δείγματος, όχι του άδειου, πωλείται στο κατάστημα 31 ευρώ !!!!!»

Στο άρθρο της απάντησε με ανακοίνωση το τμήμα επικοινωνίας του πολυκαταστήματος, από το οποίο επιβεβαιώνουν το περιστατικό λέγοντας πως ακολουθήθηκε η διαδικασία που έπρεπε:

«Σχετικά με την ανάρτηση στο διαδίκτυο / sxedio-b.gr από την κα Αλαβάνου Μαριντίτα, τις αναδημοσιεύσεις και τα σχόλια αυτής, για το συμβάν στο Hondos Center της Ομόνοιας ενημερώνουμε ότι τα testers/δοκιμαστικά, που βρέθηκαν μετά την έξοδό της από το κατάστημα στην προσωπική της τσάντα χωρίς άδεια του καταστήματος προορίζονται για δοκιμή τους από τους πελάτες – επισκέπτες αποκλειστικά εντός του καταστήματος και γι’ αυτό φέρουν και αντικλεπτικό μηχανισμό, είναι δε της ίδιας ποιότητας με τα αντίστοιχα είδη προς πώληση. Μόνον τα δείγματα δίνονται δωρεάν στους πελάτες – επισκέπτες και δεν φέρουν αντικλεπτικό μηχανισμό. Το συμβάν αυτό εντοπίστηκε από την τεχνολογία και ακολουθήθηκε ό,τι προβλέπεται από το Νόμο για όλους, χωρίς διάκριση σε κανένα πελάτη. Το κατάστημα, αμιγώς ελληνική επιχείρηση, χειρίστηκε ήπια το συμβάν με την απουσία της εταιρίας από το Δικαστήριο».


σχετικα αρθρα