Η... σκιά του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια έχει γίνει η 24χρονη πανέμορφη μάχιμη αστυνομικός που τον συνοδεύει σε δημόσιες εκδηλώσεις.

Έχει ύψος 1,85 κυκλοφορεί σχεδόν πάντα με μαύρα ρούχα και φυσικά οπλοφορεί. Η Χριστίνα Σιαμανδούρα είναι ειδικά εκπαιδεύμενη και θεωρείται από τις λίγες γυναίκες στο σώμα που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε τέτοια καθήκοντα.

Με... ημίπαλτο παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, τακούνια και το όπλο «κρυμμένο» βρίσκεται πάντα ένα βήμα... μπροστά από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, όπως πχ σε επισκέψεις του κ. Κικίλια στο Ζάππειο κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Προεδρίας.

Σύμφωνα με τη Realnews, όταν έχει ελεύθερο χρόνο ακούει ελληνική μουσική, παίζει βόλεϊ  ή βγάζει βόλτα τα δύο σκυλιά της, ενώ παράλληλα ως η μονάδικη γυναίκα στην φρουρά του υπουργού κάνει συχνά και την... ψυχολόγο συμβουλεύοντας τους άντρες συναδέλφους της. Για τον υπουργό πάντως έχει μόνο καλά λόγια να πεί.

«Είναι ένας συμπαθητικός και ιδιαίτερα εργατικός άνθρωπος που δεν διστάζει να μας δείχνει την ανθρώπινη πλευρά του .Μας προσέχει όπως μπορεί, ενώ μετά από μια πολύ δύσκολη μέρα, ο ίδιος μας εμψυχώνει όπως μπορεί» δήλωσε στην εφημερίδα.