current views are: 1

7 Ιουλίου 2014
Δημοσίευση19:13

Η κατ’ επάγγελμα μιζέρια των ανεπάγγελτων

Η μιζέρια κάποιων ανθρώπων μέσα στην ελληνική κοινωνία έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό που δεν ευχαριστιούνται ούτε ικανοποιούνται με τίποτα.

Δημοσίευση 19:13’
αρθρο-newpost

Η μιζέρια κάποιων ανθρώπων μέσα στην ελληνική κοινωνία έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό που δεν ευχαριστιούνται ούτε ικανοποιούνται με τίποτα.

Η μιζέρια κάποιων ανθρώπων μέσα στην ελληνική κοινωνία έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό που δεν ευχαριστιούνται ούτε ικανοποιούνται με τίποτα. Λες και έχουν γεννηθεί για να γκρινιάζουν… Για όλα από τα πλέον σοβαρά που είναι η οικονομική κρίση που όλοι οι Έλληνες βιώνουν μέχρι και το πιο μικρό… όπως είναι οι νίκες και οι διακρίσεις της Εθνικής Ελλάδος στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Όχι ούτε τις τσέπες μου γέμισα με χρήματα όταν σκόραρε στις καθυστερήσεις ο Σαμαράς , ούτε έλυσα αγαπημένοι μίζεροι φίλοι μου τα προβλήματά μου… ένιωσα όμως εθνικά περήφανη που η χώρα μου που υφίσταται άδικο «πόλεμο» ακόμα και εκ των έσω κατάφερε έστω και κλωτσώντας ένα τόπι να ξεχωρίσει… Κατάφερα για μία τέταρτη φορά στη διοργάνωση να ακούσω τον Εθνικό μας Ύμνο και μαζί με μας να τον ακούσουν εκατομμύρια φιλάθλων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ναι ναι σωστά, πολλά τα εκατομμύρια πίσω από τις φανέλες, φτώχεια στις φαβέλες -ελληνικές και βραζιλιάνικες-όμως και η φτώχεια θέλει καλοπέραση… και τι καλύτερο από τη γαλανόλευκη…Εθνική Ελλάδος Γεια σου!

Υ.Γ. Μπορεί να φαίνεται «καθυστερημένο» το σχόλιο ωστόσο οι εικόνες με τα πανηγύρια σε Ολλανδία και Γερμανία δημιούργησαν ένα παράπονο…

Υ.Γ.2 Τείνω να πιστέψω πως τελικά όλοι αυτοί οι δήθεν κουλτουριάρηδες που «μιζεριάζουν» ακόμα και με τις νίκες της εθνικής έχουν λυμένα όλα τους τα προβλήματα και απλά κριτικάρουν…

Α.Τ.


σχετικα αρθρα