Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και της Μαρίνας Χρυσοβελώνη σημειώθηκε σήμερα κατά τη δεύτερη και τελευταία μέρα συζήτησης του νομοσχεδίου για τη «μικρή ΔΕΗ», με αφορμή την αντικατάσταση της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Έλενα Ράπτη.

Ειδικότερα, η εισηγήτρια των Ανεξάρτητων Ελλήνων αντέδρασε έντονα κάνοντας λόγο για πανικό της κυβέρνησης στο ενδεχόμενο να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο, προκαλώντας την άμεση απάντηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας. 

«Έχουμε μια βουλευτή που κατηγορεί για συνωμοσίες. Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με το νομοσχέδιο. Η βουλευτής είχε ένα πρόβλημα υγείας και ζήτησα πράγματι να την αντικαταστήσω γιατί με ενδιαφέρει να υπερασπιστώ αυτή τη μεταρρύθμιση. Έγινε ότι προβλέπει ο κανονισμός της Βουλής» αντέτεινε ο κ. Γεωργιάδης.

Νωρίτερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «πατάει σε δύο βάρκες» σε σχέση με το δημοψήφισμα, καθώς δεν θέλει να αναδείξει ότι αποδέχεται την ανάγκη να περάσει η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας σε ιδιώτες και πρόσθεσε ότι το ΚΚΕ έχει αναδείξει την ιδεολογική σύγχυση του.

Στη συζήτηση του νομοσχεδίου αναμένεται να κάνουν παρέμβαση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση προανήγγειλε ότι θα καταθέσει πρόταση για ονομαστική ψηφοφορία.