Φουλ επίθεση, με το... σύστημα της Γερμανίας με αντίπαλο τη Βραζιλία στο Μουντιάλ, παίζει πλέον η κυβέρνηση απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας διασφαλίσει τα μετόπισθεν. Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη «στόλισε» με απανωτούς χαρακτηρισμούς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και, όπως έκαναν τα Πάντσερ, δεν έδειξε κανένα έλεος. 
 
Σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στο Real 97,8 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, είπε ότι «ο κ. Τσίπρας ψάχνει κάθε φορά να βρει ένα θέμα για να περάσει το καλοκαίρι». Αναφερόμενη στην πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει δημοψήφισμα είπε ότι «πρόκειται για τακτικισμούς του κ. Τσίπρα ο οποίος θέλει να πει ότι τους υποχρέωσα να ανοίξουν τη Βουλή μέσα στον Ιούλιο. Έχουμε να τον δούμε από τις 2 Ιουλίου», συνέχισε η κυρία Βούλτεψη λέγοντας ότι «ο κ. Τσίπρας έχει εξαφανιστεί. Μετά την επίσκεψή του στο Αμύνταιο όπου κήρυξε επανάσταση δεν τον έχουμε ξαναδεί. Θέλει να το παίζει Βελουχιώτης!», πρόσθεσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.    
 
Αναφερόμενη η κ. Βούλτεψη στο εγγενές, όπως είπε, πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι «όταν βγαίνει ένας βουλευτής και υπερασπίζεται τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη, άλλοι ονειρεύονται να γίνει η Ελλάδα Ρωσία και άλλοι να αναστηθεί η Ρόζα Λούξεμπουρκ, αυτό δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ενιαίο κόμμα, δεν έχει μια ενιαία γραμμή και πρόταση διακυβέρνησης», όπως είπε χαρακτηριστικά. 
 
Γ.