Με καυστικό σχολιό του στo Facebook ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Γιώργος Βουλγαράκης,αναφέρθηκε στο ζήτημα της εξόδου της χώρας στις αγορές και... κατηγόρησε τα ΜΜΕ ότι αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη με τον... κροκόδειλο της Κρήτης.

Ο κ. Βουλγαράκης κινήθηκε στην άποψη ότι «την ώρα που ο πολιτικός κόσμος φλυαρεί για ένα δημοψήφισμα που ούτως η άλλως δεν θα γίνει και τα κανάλια ψάχνουν τον Σήφη τον κροκόδειλο, οι διεθνής αγορές μας γύρισαν για άλλη μια φορά την πλάτη».

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε ο πρώην υπουργός, «Την ίδια ώρα που ο πολιτικός κόσμος φλυαρεί για ένα δημοψήφισμα- που ούτως η άλλως δε θα πραγματοποιηθεί, και τα κανάλια ψάχνουν το Σήφη τον Κροκόδειλο, οι αγορές μας γύρισαν για άλλη μια φορά τη πλάτη. Η έκδοση του 3ετούς κοινοπρακτικού ομολόγου, απέτυχε παταγωδώς! Οι διεθνείς αγορές μας έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα αμφισβήτησης και για όσους δε γνωρίζουν, είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας, που αποτυγχάνει η κάλυψη ενός τέτοιου ομολόγου. Συμπέρασμα: στην Ελλάδα εξακολουθούμε να συζητάμε τα πάντα, εκτός απ την ουσία .Εξακολουθούμε να ζούμε στο μικρόκοσμο της τηλεθέασης . Πολύ βολικό, δε νομίζετε»;

ΑΝ.ΓΑΛ.