Να και μερικές ενδιαφέρουσες απόψεις που ακούσαμε σήμερα το πρωί από το στόμα της διαβόητης τεχνοκράτισσας Μιράντας Ξαφά.

Κατά την παρουσία της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και σχολιάζοντας τις κινητοποιήσεις πρόσφατες κινητοποιήσεις και αντιδράσεις στη ΔΕΗ το πρώην στέλεχος του ΔΝΤ επεσήμανε πως οι διεκδικήσεις των εργαζομένων στην επιχείρηση δεν ήταν παρά «ψηφοθηρία».

Η κυρία Ξαφά – γνωστή για την απέχθεια της το οτιδήποτε κρατικό- και υπέρμαχος της πλήρους εξαΰλωσης της πάλαι ποτέ μεγαλύτερης δημόσιας επιχείρησης της χώρας φυσικό είναι να μην αντιλαμβάνεται τις αγωνίες και τους φόβους των χιλιάδων εργαζομένων για το τι μέλει γενέσθαι.

Μπορεί οι διαβεβαιώσεις να υπάρχουν από πλευράς κυβέρνησης, ωστόσο εάν το σχέδιο δεν εφαρμοστεί στην πράξη, οι φόβοι θα υπάρχουν και είναι λογικοί. Αλλά τι να καταλάβει από αγωνία μία τεχνοκράτισσα που βλέπει τους ανθρώπους περίπου ως αριθμούς;

Χαρακτηριστική η απίστευτη φράση που είπε, λίγη ώρα αργότερα στην ίδια εκπομπή με αφορμή τις κινητοποιήσεις των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών: «Δεν μπορούμε να βρούμε 15.000 άχρηστους ανθρώπους από το δημόσιο να τους διώξουμε;»

Νεοφιλελεύθερη «ευαισθησία» σε ΟΛΟ της το μεγαλείο...

ΠΑΝ.ΒΕΛ.