Κάθε της εμφάνιση αποτελεί πρόκληση για τους φωτογράφους που καραδοκούν για ένα ακόμα καρέ που θα αναδεικνύει την ελληνικής της ομορφιά και τη θηλυκή πλευρά της υπουργού. 
 
 
Η Όλγα Κεφαλογιάννη με το χαρτοφυλάκιο του τουρισμού ανα χείρας τα τελευταία δύο χρόνια αδιάλειπτα, και με επιτυχήμένο κατά γενική ομολογία έργο, καταφέρνει και συγκεντρώνει τα βλέμματα και τα φλας πάνως της: είτε φοράει κλειστο πουκάμισο είτε ξεχνιέται λίγο και βάζει το αγαπημένο της μπουστάκι αυτό που τρέλανε τον τούρκο υπουργό το λίγο πιο ανοιχτό. 
 
 
Αγαπημένα της χρώματα το λευκό και το μαύρο ή καλύτερα το λεγόμενο black and white look, μαύρο φόρεμα και άσπρο σακάκι ή το αντίστροφο κυριαρχούν στις εμφανίσεις της. 
 
 
Μέσα κι έξω από τη βουλή, ακόμα και στο Προεδρικό Μέγαρο βρίσκεται στο επίκεντρο των φωτογράφων... όπως τότε τον Ιούνιο του 2012 όταν ορκιζόταν υπουργός και απαθανατίζονταν τα καλίγγραμα πόδια της. 
 
 
 
Επιμελείται με σοβαρότητα την εμφάνισή της ωστόσο ένα ελαφρύ σκύψιμο σε ένα κατά τα άλλα σεμνό μπλουζάκι και λίγη δαντέλα αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό για τους ανδρικούς οφθαλμούς. 
 
 
 
T.A.