Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί; Μα φυσικά το «Ποτάμι»

Ο επικεφαλής του Ποταμιού προσκάλεσε δημοσιογράφους και φίλους στο Αλάτσι το εστιατόριο του οποίου είναι ιδιοκτήτης στο κέντρο της Αθήνας ,για να έχουν όλοι μαζί μια φιλική κουβέντα. 

Εκεί βρέθηκαν αρκετοί ανάμεσα στους οποίους δύο βουλευτές, ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο Γρηγόρης Ψαριανός.
Τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν πως και οι δύο θα είναι υποψήφιοι με το Ποτάμι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές. Έτσι κι αλλιώς ο Γρηγόρης Ψαριανός έχει διαγραφεί από τον Φώτη Κουβέλη και είχε κάνει και την εμφάνιση του στο συνέδριο του Ποταμιού , οπότε είναι κοντά με το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη. 

Στην ίδια γραμμή και ο Πέτρος Τατσόπουλος που αρκετές φορές έχει πει πως είναι κοντά και εκείνος με τις απόψεις του κυρίου Θεοδωράκη. 

Η έκπληξη ήρθε από την παρουσία του Χάρη Θεοχάρη. Πολλοί ήταν εκείνοι που γνώριζαν πως μετά την απομάκρυνση του από τη γενική γραμματεία εσόδων ο κος Θεοχάρης είχε έρθει σε επαφή με τον Σταύρο Θεοδωράκη και αυτό επιβεβαιώθηκε από την παρουσία του στην «μάζωξη» που έγινε στο Αλάτσι. Ο κος Θεοχάρης αν και ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους δεν είπε πολλά ωστόσο φάνηκε η πικρία του για την απομάκρυνση του από το πόστο του στο υπουργείο Οικονομικών και δηλώνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκανε ο ίδιος και οι συνεργάτες του εκεί για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής. Πολιτικά ο κος Θεοχάρης φαίνεται πως βρίσκει στέγη στο Ποτάμι και επαγγελματικά από το Σεπτέμβριο θα επανέλθει στον ιδιωτικό τομέα από τον οποίο μελετά τις προτάσεις που έχει. 

Ο.Α.