Τα προνόμια που όπου σταθούν και οπού βρεθούν καταγγέλλουν, έσπευσαν να χρησιμοποιήσουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, διορίζοντας φίλους και συγγενείς σε όποια θέση έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν.

Τα ηγετικά στελέχη της ΧΑ έχουν επιδοθεί σε ένα όργιο βολέματος «ημετέρων» και σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος της Κυριακής, ο προφυλακισμένος αρχηγός Νίκος Μιχαλολιάκος έρχεται πρώτος και... καλύτερος.

Τα ρουσφέτια του αρχηγού σύμφωνα με την εφημερίδα φτάνουν τα πέντε ενω ο υπαρχηγός Χρήστος Παππάς έχει βολέψει τρεις.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος έχει βολέψει τρία ανίψια του στην Βουλή και την ευρωβουλή.

Η ανιψιά του Νίκου Μιχαλολιάκου που έχει το ίδιο όνομα με την κόρη του Ουρανία, μετακόμισε στην Ευρωβουλή ως συνεργάτης του ευρωβουλευτή Γιώργου Επιτήδειου ενώ μέχρι προσφάτως ήταν επιστημονική συνεργάτης του Ηλία Κασιδιάρη.

Στο γραφείο του Κασιδιάρη στη Βουλή επιστημονικός συνεργάτης επιτελεί ακόμη ένας ανιψιός του Μηχαλολιάκου, ο Παναγιώτης (Τάκης) Μιχαλόλιας, γιος του γνωστού ποινικολόγου.

Στο γραφείο του βουλευτή Νίκου Μίχου εργάζεται ο έτερος γιος του ποινικολόγου, ενώ η Ελένη Ζαρούλια έχει στο γραφείο της στη Βουλή τη σύζυγο του προφυλακισμένου Χρήστου Παππά, ο Γιάννης Λαγός έχει επιστημονική συνεργάτη την σύζυγο του Γιώργου Γερμενή.