Έχει πάρει φόρα και δείχνει ασταμάτητος ο νέος υπουργός Οικονομικών... Έχει πάρει ζεστά τον ρόλο του και θέλει να φορολογήσει ακόμα και τον Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ. 
 
Όπως γράφει ο Βηματοδότης, ο Γκίκας Χαρδούβελης, ο οποίος υπενθυμίζεται κατά δική του ομολογία γύρισε την πλάτη σε εργασιακές προσφορές εκατομμυρίων στο εξωτερικό και προτίμησε την Ελλάδα, στο πρόσφατο δείπνο προς τιμήν του νέου προέδρου της Κομισιόν εξέφρασε την επιθυμία να τον φορολογήσει. 
 
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, είχε φέρει μαζί του κάποιες φωτογραφίες που τον έδειχναν να βραβεύει τον Γιουνκέρ την εποχή που ήταν δήμαρχος Αθηναίων. Μάλιστα, όπως γράφει ο «ΒΗΜΑτοδότης», του υπενθύμισε ότι είναι επίτιμος δημότης Αθηναίων. 
 
Τότε... ο Γκίκας Χαρδούβελης φέρεται να είπε συνωμοτικά στον πρωθυπουργό: «Θα τον ψάξω τον Γιούνκερ και αν βρω έστω και ένα περιουσιακό του στοιχείο στην Ελλάδα, θα τον φορολογήσω. Δεν θα μου γλιτώσει». 
 
Υ.Γ Αν το έλεγε σοβαρά ο κ. Χαρδούβελης έχει καλώς, αν όχι... απλώς δείχνει πως κάνει χιούμορ και σπάει πλάκα με τον ασφυκτικό φορολογικοί κλοιό στον οποίο έχουν υποβάλει του Έλληνες. 
 
Τ.Α.