Ο σύζυγός της βουλευτή Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας και εκπρόσωπου τύπου του κόμματος, Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, πολιτικός μηχανικός Βασίλης Παπαϊωάννου, που βρέθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα με αφορμή την πολύκροτη υπόθεση του διαζυγίου τους, είναι ένα πρόσωπο πολύ γνωστό στα Γιάννενα.

Όχι όμως ως πολιτικός μηχανικός, αλλά ως ...καρδιοκατακτητής της πόλης!

Όπως αναφέρουν στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, ο Βασίλης Παπαϊωάννου υπήρξε για πολλά χρόνια μία από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες της νυχτερινής ζωής της πόλης, γνωστός ως μπον βιβέρ και με πολύ μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες, την οποία και δεν άφηνε αναξιοποίητη.

«Ήταν ο ωραίος της πόλης και κυκλοφορούσε πάντα με τις ομορφότερες γυναίκες» λένε για αυτόν και όλοι επισημαίνουν ότι του άρεσε πάντα η καλή ζωή και οι ανέσεις.

Ο ίδιος δεν είχε ποτέ πολλά χρήματα, αναφέρουν οι Γιαννιώτες που τον γνωρίζουν, αλλά όπως λένε «είχε πάντα τον τρόπο του να τα καταφέρνει, ακόμα και όταν στριμωχνόταν, καθώς είχε πολλές γνωριμίες αλλά και πρόσωπα πρόθυμα να τον βοηθήσουν».

Ο γάμος του με την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, τη «βαφτισιμιά του βασιλιά», είχε συζητηθεί εντόνως, αλλά μέχρι την περασμένη εβδομάδα που δημοσιεύθηκε στον τύπο η αίτηση του διαζυγίου τους με το πλούσιο παρασκήνιο που το συνόδευσε, οι κάτοικοι των Ιωαννίνων δεν γνώριζαν τίποτα και η «είδηση έσκασε σαν βόμβα» όπως είθισται να λέγεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Π.Σ.