Τις φήμες περί σοβαρού προβλήματος υγείας διέψευσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης.

Αφού ευχαρίστησε όσους ανησύχησαν και έσπευσαν να επικοινωνήσουν μαζί του, ο κ. Κακλαμάνης σε δήλωσή του διευκρίνισε «ότι λόγω μιας άτυπης πνευμονίας, που εξέλαβα αρχικώς, σαν ίωση, χρειάστηκε να νοσηλευτώ όχι “δυο εβδομάδες κλινήρης”, όπως αναφέρεται ,αλλά από τις 24-27 Ιουλίου, δηλαδή 4 ημέρες» και όπως συνεχίζει:

«Τώρα είμαι πολύ καλά». 

Στη συνέχεια αναφέρεται και στη συμμετοχή του στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής και στις συνεδριάσεις  του Β’ Θερινού Τμήματος.

«Αν και δεν ήμουν μέλος του γιατί όφειλα να υπερασπιστώ το νόμο 4065/12 που ψήφισε ομοφώνως η Ολομέλεια της Βουλής για τον αυστηρότερο και ουσιαστικότερο έλεγχο των υπόχρεων σε δήλωση Πόθεν Έσχες, περιλαμβανομένου του αναδρομικού ελέγχου των Πρωθυπουργών, αρχηγών κομμάτων και υπουργών από το 1974 μέχρι και το 2012. Το  νόμο αυτό “ανασκολόπισε” η κυβέρνηση δια του υπουργού Δικαιοσύνης και Διαφάνειας κ. Αθανασίου, ισχυριζόμενη ότι είναι «προαπαιτούμενο» από την Τρόικα για την τελευταία δόση του δανείου», επισημαίνει  ο κ. Κακλαμάνης και προσθέτει: 

«Επωφελούμαι, όπως, γίνεται κατανοητό της είδησης για την υγεία μου, για να δώσω μια ακόμη είδηση, που αποσιώπησαν τα γνωστά ΜΜΕ – πλην του διαδικτύου – όπως άλλωστε έκαναν και για την τροπολογία - έτερο σκάνδαλο – για τη διευκόλυνση απολύσεων εργαζομένων στα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα».