Συνεχίζεται ο «θόρυβος» γύρω από tweet του Νίκου Νικολόπουλου κατά του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου για το περίφημο... που@@@ριό.

Μετά την απάντηση του Ξαβιέ Μπετέλ στο Twitter και το αιχμηρό «τιτίβισμα» του υφυπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Κούρκουλα, ο ανεξάρτητος βουλευτής και επικεφαλής του του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος απέστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου.

Σε αυτήν, ο κ. Νικολόπουλος του θέτει συγκεκριμένα ερωτήματα για δημόσιο διάλογο και τον καλεί στην Αθήνα σε ημερίδα της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας για τα συγκεκριμένα ζητήματα, ενω εκ μέρους του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος καταθέτει σχετική ερώτηση προς τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών. 

Για την δήλωση του κ. Κούρκουλα (υφυπουργού Εξωτερικών) περί «ψεκασμένων», ο κ. Νικολόπουλος είπε τα εξής:

«Η "μπάλα" της αντιπαράθεσης, επί ενός ευαίσθητου θέματος που αφορά την παγκόσμια χριστιανική κοινότητα  και απασχολεί ιδιαιτέρως την Ελληνική κοινωνία, φεύγει από τα media και πάει στο ναό της δημοκρατίας.

Ο κ. Κούρκουλας ως εκπρόσωπος της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου θα κληθεί να απαντήσει στην Βουλή, θεσμικά κι όχι επικοινωνιακά, στα πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν οι Έλληνες πολίτες και οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι  Χριστιανοί Ορθόδοξοι, για το εάν θεωρούνται «ψεκασμένοι» όσοι πιστεύουν ότι γάμος μεταξύ δύο ανδρών ή δύο γυναικών δεν υφίσταται.

Είναι προφανές ότι η νέα τάξη πραγμάτων που θέλουν να επιβάλλουν και πολλά από τα δόγματα της παγκοσμιοποίησης δεν περνάνε στην Ελληνική κοινωνία εξ ου και η επιλογή της νομοθέτησης τους. Το καλούμενο ως "αντιρατσιστικό” καταφανώς  σκοπεί να λειτουργήσει ως εργαλείο διάβρωσης του τρίπτυχου Πατρίς, Θρησκεία Οικογένεια,  που αποτέλεσε τη σταθερά βάση επιβίωσης  και ανάπτυξης του Ελληνικού κράτους από συστάσεως του.

Ο κ. Κούρκουλας δεν αυτοδιορίσθηκε υφυπουργός Εξωτερικών. Διορίστηκε από τον πρωθυπουργό και, μέσω του κ. Κούρκουλα θα μας απαντήσει και ο κ. Σαμαράς, εάν παραμένει προσηλωμένος στο τρίπτυχο του Έθνους. Και επίσης εάν  θεωρεί ότι τα εκατοντάδες εκατομμύρια των Χριστιανών σε όλο τον κόσμο, μαζί και όλα τα χριστιανοδημοκρατικά κόμματα της Ευρώπης,  που πιστεύουν σε αυτό και δεν θέλουν να γίνει νόμος του κράτους ο γάμος των ομοφύλων, η παιδοφιλία, η κτηνοβασία και όσα ακόμη διαστροφικά νομοθετούνται  σε κράτη Ευρώπης, είμαστε "ψεκασμένοι"».