current views are: 1

2 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση08:36

Η «περίεργη» ανάρτηση του ΠΑΣΟΚ κατά Παπανδρεϊκών

Μία «περίεργη» ανάρτηση ανέβηκε το πρωί στην επίσημη σελίδα του ΠΑΣΟΚ στο Facebook.

Δημοσίευση 08:36’
αρθρο-newpost

Μία «περίεργη» ανάρτηση ανέβηκε το πρωί στην επίσημη σελίδα του ΠΑΣΟΚ στο Facebook.

Μία «περίεργη» ανάρτηση ανέβηκε το πρωί στην επίσημη σελίδα του ΠΑΣΟΚ στο Facebook. Σε σχόλιο που αναρτήθηκε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης οι βενιζελικοί φαίνονται να επιτίθενται στους παπανδρεϊκούς για τα όσα συνέβησαν στην χθεσινή εκδήλωση για τα 40 χρόνια του κόμματος.

Συγκεκριμένα στο σχόλιο έγραφε: «Οι οπαδοί (αγανακτισμένοι πολίτες – τάγματα εφόδου) του ανθρώπου που το κόμμα του κέρδισε το 2009 τις εθνικές εκλογές με 44% και κατάφερε(!), μετά από δύο χρόνια Πρωθυπουργός, να φέρει την Δεξιά του Σαμαρά και του Καρατζαφέρη σε συγκυβέρνηση μαζί του, του φώναζαν χθες να έρθει για να διώξει τη Δεξιά!…Ένας ψυχίατρος υπηρεσίας παρακαλώ…»

Λίγα λεπτά αργότερα η ανάρτηση εξαφανίστηκε και στη θέση της μπήκε μια άλλη που εξηγεί ότι το προηγούμενο σχόλιο δεν είχε καμία σχέση με την εκδήλωση αλλά ήταν η προσωπική άποψη του κ. Βασίλη Δεληγκάρη.
«Το κόμμα δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο post σχετικά με την εκδήλωση Ζάππειο. Ηταν μια προσωπική μου αποψη που εκ παραδρομής την ανέβασα στα social media του ΠΑΣΟΚ. Βασίλης Δεληγκάρης.»

 

 

 

Τώρα τί αντίκτυπο θα έχει η «σβησμένη» ανάρτηση στους παπανδρεϊκούς θα δείξει εντός των επομένων ωρών.

Α.Κ.


σχετικα αρθρα