«Μέλι» έσταξε για μια ακόμη φορά το στόμα του Θεόδωρου Πάγκαλου για το ΠΑΣΟΚ αλλά και για το ευρύτερο πολιτικό σκηνικό.

Για του λόγου το αληθές, την στήριξή του μεν στον Βαγγέλη Βενιζέλο, αλλά ταυτόχρονα τις αμφιβολίες του ότι δεν πιστεύει πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να κάνει ανανέωση στο ΠΑΣΟΚ., εξέφρασε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών από την ίδρυση του κόμματος, ο κ. Πάγκαλος δήλωσε ότι «Το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει, έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει, έκανε ό,τι μπορούσε να κάνει. Πρέπει να αντικατασταθεί από κάτι άλλο. Έχω συνηθίσει στην ιδέα οτι τα κόμματα δεν είναι αιώνια και ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Πρέπει να πάμε στο νέο, που θα μας έχουν τελειώσει και οι Γιωργάκηδες και οι Βαγγελάκηδες».  

Μιλώντας για τις εσωκομματικές κόντρες στο ΠΑΣΟΚ αλλά και τα πρόσφατα γιουχαίσματα στην ομιλία του κ. Βενιζέλου, ο κ. Πάγκαλος σημείωσε ότι «υπάρχουν πολιτικάντηδες αυτή τη στιγμή στο ΠΑΣΟΚ της αισχίστης μορφής», ενώ σχετικά με τα εκλογικά ποσοστά του Κινήματος υποστήριξε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα εξουσίας και πλειοψηφίας και όχι του 8%. Το κόμμα πρέπει να κάνει συμμαχίες».

Τέλος, σχετικά με την προεδρολογία και τον Φώτη Κουβέλη ο κ. Πάγκαλος ανέφερε ότι οι ηγεσίες πρέπει να προτείνουν ποιος θα γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ χαρακτήρισε τον κ. Κουβέλη «παρακμιακό πολτικό». 

«Είναι σαν να ανοίγεις το ψυγείο και να βρίσκεις μόνο ένα βραστό αυγό και να αναγκάζεσαι να το φας γιατί δεν βρίσκεις τίποτα άλλο», είπε χαρακτηριστικά. 

ΑΝ. ΓΑΛ.