current views are: 4

8 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση06:54

Οι κινήσεις Λυκούδη θα πιέσουν το «Ποτάμι»

Ο Σπύρος Λυκούδης ανακοινώνει την αποχώρηση της μεταρρυθμιστικής τάσης από τη ΔΗΜΑΡ. Το βράδυ θα γίνει εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. 

Δημοσίευση 06:54’
αρθρο-newpost

Ο Σπύρος Λυκούδης ανακοινώνει την αποχώρηση της μεταρρυθμιστικής τάσης από τη ΔΗΜΑΡ. Το βράδυ θα γίνει εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. 

Ο Σπύρος Λυκούδης ανακοινώνει την αποχώρηση της μεταρρυθμιστικής τάσης από τη ΔΗΜΑΡ. Το βράδυ θα γίνει εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Ήδη ο κος Λυκούδης έχει ξεκινήσει συνομιλίες με στελέχη που κινούνται στο χώρο της κεντροαριστεράς. Η αποχώρηση Λυκούδη θα πιέσει κι άλλο τη ΔΗΜΑΡ που δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση από την ημέρα της ίδρυσης της. 

Στην τάση Λυκούδη ανήκουν περίπου 26 μέλη από τα 110 της κεντρικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ. 

Ο πρώην γραμματέας της ΔΗΜΑΡ έχει σταθερό δίαυλο επικοινωνίας με πολλά στελέχη που κινούνται στο χώρο της κεντροαριστεράς. Αν ανακοινώσει ίδρυση πολιτικού φορέα είναι βέβαιον πως θα τον ακολουθήσουν στελέχη όπως ο Γρηγόρης Ψαριανός και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος. Παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις με ανθρώπους που βρέθηκαν στην κίνηση των 58 η οποία τελείωσε άδοξα καθώς δεν κατάφερε να προσφέρει τίποτα στο χώρο. 

Αν ο κος Λυκούδης προχωρήσει τότε το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη θα πιεστεί εκ των πραγμάτων. Το κόμμα του κου Θεοδωράκη δεν εμφανίζει πια δυναμική. Πολλά στελέχη καταλογίζουν στον κύριο Θεοδωράκη αλαζονεία καθώς αρνείται να συμπορευτεί ή έστω να συζητήσει με πολιτικά στελέχη που ανήκουν σε κάποια από τα υπάρχοντα κόμματα. Έτσι φαίνεται πως θα τελειώσει άδοξα και το φλέρτ με το Γρηγόρη Ψαριανό

Ο.Α 


σχετικα αρθρα