current views are: 1

22 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση04:40

Χιλιάδες κόσμου, δεκάδες «μετανοημένων» και ένα drone στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ

Το πάρκο Τρίτση «βούλιαξε» από κόσμο από την Πέμπτη έως και το Σάββατο όπου διεξαγόταν το φεστιβάλ της ΚΝΕ. 

Δημοσίευση 04:40’
αρθρο-newpost

Το πάρκο Τρίτση «βούλιαξε» από κόσμο από την Πέμπτη έως και το Σάββατο όπου διεξαγόταν το φεστιβάλ της ΚΝΕ. 

Το πάρκο Τρίτση «βούλιαξε» από κόσμο από την Πέμπτη έως και το Σάββατο όπου διεξαγόταν το φεστιβάλ της ΚΝΕ. Ήταν η πρώτη φορά που τα στελέχη της νεολαίας έβλεπαν τόσους επισκέπτες στην ετήσια εκδήλωσή τους. Ίσως λόγω και των καλλιτεχνικών ονομάτων που-μετά από χρόνια-και πάλι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για συμμετοχή. 

Όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, που στη δεκαετία του ’80 άφησε την επαναστατική του νιότη για να ενταχθεί στο ΠΑΣΟΚ και να γίνει και υπουργός Πολιτισμού. Μϊλησε και ο ίδιος για αυτήν του την «περιπλάνηση» κλείνοντας τη συναυλία του το Σάββατο, λέγοντας στον κόσμο του ΚΚΕ πως αν και για λίγο «χώρισαν οι δρόμοι μας, στα δύσκολα και πάλι ανταμώνουμε» και έδωσε «ραντεβού στο δρόμο». 

Οι «μετανοημένοι» που επέστρεψαν ήταν πολλοί, όχι μόνο επί σκηνής αλλά και ανάμεσα στο πλήθος. Κάποιοι διατήρησαν λίγη από την κριτική τους στάση απέναντι στο κόμμα, κάτι που φάνηκε στα σχόλιά τους για το drone της ΚΝΕ (τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι με κάμερα).

Αν και κανένας δεν υπέπεσε σε σχόλια που να συγκρίνουν τις απολύσεις από τον «Ριζοσπάστη» με τα νέα τεχνολογικά αποκτήματα του 902.gr (δεν είναι άλλωστε συγκρίσιμο το κόστος, από ό,τι πληροφορείται το newpost το drone στοίχισε περίπου όσο ένα i -Phone), δεν ήταν λίγοι εκείνοι που νοστάλγησαν τον τηλεοπτικό 902 και έλεγαν στις παρέες τους ότι θα προτιμούσαν τόσο δραστήριο και ενημερωμένο τεχνολογικά το κόμμα και τα προηγούμενα χρόνια, ώστε να μην αφήσει να υποβαθμιστεί το προϊόν που είχε στα χέρια του και να μην αναγκαστεί να το πουλήσει και – ως αποτέλεσμα- να στερηθεί την τηλεοπτική πρόσβαση στα μέλη και τους ψηφοφόρους τους. 

Ντ. Κ.


σχετικα αρθρα