Έντονη αντιπαράθεση είχαν σήμερα το πρωί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος.

Κατά τη διάρκεια συζήτησης στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι εάν η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «πέσει», τότε θα αποσύρει τα χρήματά του από τις ελληνικές τράπεζες. Η δήλωση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του κ. Βαρεμένου ο οποίος αναρωτήθηκε γιατί δεν έχει παρέμβει κάποια τραπεζική αρχή για τις σχετικές δηλώσεις. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κρυφή ατζέντα τη δραχμή, το λέω ευθέως ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης ο οποίος ρωτούσε επίμονα τον κ. Βαρεμένο να πει ποια είναι η κρυφή ατζέντα του κόμματος του. Μάλιστα όπως είπε εξαιτίας αυτής της κρυφής ατζέντας δεν θα μείνει ευρώ στις τράπεζες. «Εάν πέσει η κυβέρνηση εσύ θα κρατήσεις τα λεφτά σου;» ρώτησε τον δημοσιογράφο κ. Καμπουράκη και είπε ότι «εγώ αν πέσει η κυβέρνηση την ίδια μέρα θα πάρω τα λεφτά μου. Σιγά μην τα αφήσω να τα πάρει ο Βαρεμένος» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο κ. Γεωργιάδης πάσχει από ακράτεια λόγων εγώ δεν θα υποστώ τις συνέπειες αυτού του προβλήματός του. Και δεύτερον αν υπάρχουν αρχές και τραπεζικές αρχές, πρέπει να παρέμβουν για αυτά που γίνονται σε αυτή τη χώρα», απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Αυτό που κάνουνε έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Παίξανε με τον φόβο, αλλά δεν περνάει» πρόσθεσε.