Μαλλιά κουβάρια έγιναν πριν από λίγο στη Βουλή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης και ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης με αφορμή ένα δημοψήφισμα. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας από το βήμα της Ολομέλειας, είπε ότι ο κ. Βούτσης (εκείνη την ώρα καθόταν στην αίθουσα) του φώναξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει δημοψήφισμα σε περίπτωση που η Ευρώπη δεν συναινέσει στην πολιτική του.

«Δεν ξέρω αν ακούγεται, ο Βούτσης λέει μετά από πίεση ότι θα κάνει δημοψήφισμα ο ΣΥΡΙΖΑ. Θα σας ρωτάμε κάθε μέρα. Ποια είναι η κρυφή σας ατζέντα. Τι θα λέει το δημοψήφισμα; Ποιο θα είναι το περιεχόμενο του δημοψηφίσματος; Ο λαός δικαιούται να γνωρίζει από πριν πόσο μεγάλη θα είναι η περιπέτεια που θα μπει η χώρα», είπε χαρακτηριστικά. 

Ωστόσο ο κ. Βούτσης, μιλώντας σε δημοσιογράφους αρνήθηκε ότι έκανε λόγο για δημοψήφισμα, σημειώνοντας ότι απλά κουνούσε ειρωνικά το κεφάλι στα όσα του έλεγε ο κ. Γεωργιάδης.  Το περιστατικό όμως δεν τελείωσε εκεί, καθώς ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, βρήκε και αυτός τους δημοσιογράφους, επιμένοντας στις αναφορές του για το δημοψήφισμα. Κάποιοι μάλιστα παρόντες λένε ότι πήρε επί τόπου τηλέφωνο τον κ. Βούτση σε ανοιχτή ακρόαση προσπαθώντας να πείσει ότι τα περί δημοψηφίσματος, ελέχθησαν πραγματικά. 

Π.Τ.