Μέσω του Twitter επέλεξε να απαντήσει ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης στη δήλωση της βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή που εξέδωσε με αφορμή τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο κ. Μουρούτης που το τελευταίο διάστημα είχε περιορίσει τη χρήση του Twitter απάντησε στους ισχυρισμούς της κυρίας Μακρή ότι ο πρωθυπουργός μεσούσης της κρίσης είχε μεταφέρει τα λεφτά του στο εξωτερικό τονίζοντας: 

«Κυρία Ραχήλ Μακρή ο πρωθυπουργός έφερε τα χρήματα από το Ευρωκοινοβούλιο στην Ελλάδα,μέσα στην κρίση και όχι όσα ψευδώς ισχυρίζεστε».

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε

«Ο Σαμαράς εμφανίζοντας απόλυτο έλλειμμα εμπιστοσύνης στους μελλοντικούς κυβερνητικούς εταίρους του αλλά και στην μετέπειτα δική του Κυβέρνηση εμφανίζεται σύμφωνα με δημοσιεύματα από τον Δεκέμβριο του 2011 να έχει μεταφέρει τα χρήματα του στο εξωτερικό.

Τότε ο Σαμαράς ήταν αντιμνημονιακός και διερρήγνυε τα ιμάτια του στο Ζάππειο για τον αγώνα κατά του άδικου χρέους. Ύστερα του προσφέρθηκε η θέση του υποτακτικού πρωθυπουργού. Συνεργάστηκε με αυτούς που δεν εμπιστευόταν, μάζεψε τα αζήτητα μικρών κομμάτων της εποχής που έκλαιγαν για έναν υπουργικό θώκο, αλλά δεν ξέρουμε εάν έφερε τα χρήματά του στις ελληνικές τράπεζες που ανακεφαλαιοποίησε με λεφτά των Ελλήνων πολιτών.

Σήμερα ο Άδωνις απειλεί ότι θα πάρει τα “κεφάλαια” του, υπονοώντας ότι θα δημιουργήσει συστημικό κίνδυνο εάν ο Ελληνικός λαός τους στείλει στην θέση που τους αρμόζει.

Δεν μας είπε όμως πόσα χρήματα έχει. Δεν μας είπε πως τα απέκτησε. Δεν μας είπε εάν η συγκεκριμένη ενέργεια εμπεριέχεται στην αρχαία ελληνική γραμματεία των βιβλίων που πουλά, σε πακέτα προσφορών μέσω τηλεμάρκετινγκ γιατί δεν υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα.

Το θέατρο σκιών μιας καταρρέουσας κυβέρνησης συνεχίζει να προκαλεί το κοινωνικό σύνολο.

Ο αποπροσανατολισμός του Άδωνι από την προκλητική του δήλωση προσφέρθηκε ως ασπίδα στον υποτακτικό πρωθυπουργό. Σκοπός της πρόκλησης ήταν να κρύψει ότι στη συνάντηση Σαμαρά - Μέρκελ η ελληνική πλευρά όταν δεν έλεγε ναι, απλά σιωπούσε σκύβοντας το κεφάλι.

Δυστυχώς, για εσάς, και ευτυχώς, για όλους τους υπόλοιπους Έλληνες, δεν κοροϊδεύετε πλέον κανέναν».