Κατηγορηματικά διέψευσε ο Άδωνις Γεωργιάδης δημοσιεύματα που τον ενέπλεκαν σε ένα «περίεργο» περιστατικό στη Βουλή με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βούτση.

Ο κ. Γεωργιάδης φέρεται να πήρε τηλέφωνο τον γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, μπροστά στους δημοσιογράφους και χωρίς να τον ενημερώσει να έχει βάλει την συνομιλία τους σε ανοιχτή ακρόαση, ρωτώντας τον αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει σε δημοψήφισμα.

Σήμερα ο κ. Γεωργιάδης διέψευσε μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 το εν λόγω περιστατικό. Όπως είπε τον φώναξαν κάποιοι κοινοβουλευτικοί συντάκτες και του είπαν ότι ο κ. Βούτσης διέψευσε ότι μίλησε μέσα στη Βουλή. Επειδή ο ίδιος δεν έχει το τηλέφωνο του κ. Βούτση, όπως εξήγησε, κάλεσε τον γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ από το κινητό τηλέφωνο κοινοβουλευτικού συντάκτη.

Για 20 δευτερόλεπτα το τηλέφωνο ήταν σε ανοικτή ακρόαση μέχρι να το σηκώσει. Όταν το σήκωσε του είπα «κε Βούτση είμαι ο Άδωνις Γεωργιάδης και σας καλώ από το τηλέφωνο του... γιατί δεν έχω τον αριθμό σας». Κατόπιν έκλεισα την ανοικτή ακρόαση και μιλήσαμε για δύο λεπτά. Αυτό ήταν όλο, είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα απαντώντας σε όσους καυτηρίασαν την φράση του ότι θα σηκώσει τα χρήματά του από τις τράπεζες εάν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι το είπε ως απάντηση στον κ. Βαρεμένο σε συγκεκριμένη φράση του που είπε «θα πατήσουμε το κουμπί». 

Α.Κ.