Το θέμα που έχει προκύψει με την βουλευτή του Ραχήλ Μακρή σχολίασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, είπε πως «η κ. Μακρή είναι μία πολύ καλή βουλευτής, η οποία υπέπεσε σε ένα τεράστιο σφάλμα. Την ημέρα που παρουσιάζαμε το πρόγραμμα για τα "κόκκινα δάνεια", παρασύρθηκε σε έναν διάλογο, ο οποίος ήταν και υβριστικός προς στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μέσω του facebook. Εμείς, λοιπόν, τέτοιο πρωτοσέλιδο δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να βγαίνει, όταν κάνουμε μία τεράστια προσπάθεια, όταν τα στελέχη μας είναι στα ειρηνοδικεία, για να μπλοκάρουν πλειστηριασμούς».

Όταν ρωτήθηκε δε για το ενδεχόμενο διάγραφής της, ο κ. Καμμένος απάντησε ότι τα όργανα του κόμματος θα αποφασίσουν, αν θα διαγραφεί ή όχι.

Σχετικά με τα σενάρια για την πιθανότητα συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε  ότι είναι ανοιχτός σε συνεργασία υπό προϋποθέσεις για μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας. «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν διαπραγματευόμαστε ούτε τις έδρες μας ούτε τις καρέκλες. Έχουμε μία έντιμη δημόσια πρόταση, με κάποιες "κόκκινες" γραμμές, οι οποίες είναι βασικά στα εθνικά μας θέματα».