Η παράδοση τηρήθηκε κατά γράμμα στον γάμο της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον σύντροφό της Απόστολο Μαντή. Μόνο το πόδι που δεν πάτησε η νύφη στον γαμπρό... Κατά τα άλλα τα είχε όλα: μιάμιση ώρα στήσιμο στην εκκλησία, παράδοση της νύφης από τον πατέρα στον γαμπρό, ρύζι την ώρα του Ησαΐα και γλέντι μέχρι πρωίας. 
 
 
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο επί 10 χρόνια αγαπημένος της έδωσαν όρκους πίστης ενώπιον του Θεού και των περίπου 600 καλεσμένων, ανάμεσά τους πολιτικοί και δημοσιογράφοι με τον Αλέξη Τσίπρα και τη σύζυγό του να ξεχωρίζουν. 
 
 
Με ένα απλό λευκό νυφικό και φορώντας το καλύτερο της χαμόγελο, από αυτά που δεν έχει συνηθίσει τους συναδέλφους της μέσα στη Βουλή, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έδειχνε να απολαμβάνει κάθε λεπτό από αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής της. 
 
 
 
Ο στολισμός επίσης λιτός και κομψός ταίριαζε απόλυτα με το φθινοπωρινό σκηνικό του καιρού στην Αιδηψό... Η μπόρα μάλιστα που ξέσπασε δεν κατάφερε να χαλάσει το γλέντι σε παραλιακό κέντρο της περιοχής που κράτησε μέχρι το πρωί. 
 
 
Η κ. Κωνσταντοπουλου κατά τη διάρκεια της βραδιάς αποχωρίστηκε της γαμήλιες γόβες της και χόρευε ξυπόλητη ενώ το ζευγάρι και ο πατέρας της νύφης Νίκος Κωνσταντόπουλος, δεν σταμάτησαν να γλεντούν. Από την άλλη πληροφορίες αναφέρουν πως το ζεύγος Τσίπρα δεν χόρεψε καθόλου. 
 
Στο ρεπερτόριο επικράτησαν τα παραδοσιακά με πολύ τσάμικο....
 
Και το σκηνικό στον χώρο της δεξίωσης ήταν κομψό και όμορφα διακοσμημένο. Στις ροτόντες μάλιστα υπήρχαν καρτελάκια με τα ονόματα από πόλεις της χώρας, μικρά μπουκετάκια με λουλούδια αλλά και μπομπονιέρες για τους καλεσμένους.
 
Οι φωτογραφίες είναι από το eviaportal.gr