Στα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας και στις εκδηλώσεις που θα μιλήσει ο Αντώνης Σαμαράς θα παραστεί σύμφωνα με πληροφορίες ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

Όπως αναφέρει το fimotro το τηλέφωνημα εκ μέρους του πρωθυπουργού έκανε ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος ο οποίος κάλεσε με κάθε επισημότητα τον κ. Ρουσόπουλο να παραβρεθεί στην εκδήλωση.

Αυτό σημαίνει ότι ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επιστρέφει στην παράταξη που πάντοτε στήριζε.

Μάλιστα ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι ο Ανδρέας Παπαμιμίκος τηλεφώνησε σε ελάχιστα στελέχη μεταξύ των οποίων ήταν και ο κ. Ρουσόπουλος. Ο Α. Σαμαράς δεν ξεχνάει ότι ο Ρουσόπουλος αθωώθηκε παμψηφεί από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και υπέρ του ψήφισαν πάνω από 30 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που τότε ήταν κυβέρνηση και κέρδισε τη δίκη εναντίον αυτών που όπως αποφάσισε το δικαστήριο τον κατασυκοφαντούσαν συνεχώς. 

Συγκεκριμένα η Βουλή τον απάλλαξε από τις κατηγορίες της ηθικής αυτουργίας σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος (131 ναι, 38 οχι και 8 παρών), της ηθικής αυτουργίας σε απιστία (131 ναι, 37 οχι και 9 παρών) και της ηθικής αυτουργίας σε απάτη (130 ναι, 38 οχι και 9 παρών).