current views are: 3

3 Οκτωβρίου 2014
Δημοσίευση11:51

Η «αμαζόνα» που αιφνιδίασε τον Αντώνη Σαμαρά!

Έβλεπε και δεν πίστευε στα μάτια του, ο πρωθυπουργός. Άκουγε και δεν ήξερε αν η στεντόρεια φωνή που ηχούσε στα αυτιά του οφείλονταν σε αντίλαλο.  

Δημοσίευση 11:51’
αρθρο-newpost

Έβλεπε και δεν πίστευε στα μάτια του, ο πρωθυπουργός. Άκουγε και δεν ήξερε αν η στεντόρεια φωνή που ηχούσε στα αυτιά του οφείλονταν σε αντίλαλο.  

Έβλεπε και δεν πίστευε στα μάτια του, ο πρωθυπουργός. Άκουγε και δεν ήξερε αν η στεντόρεια φωνή που ηχούσε στα αυτιά του οφείλονταν σε αντίλαλο. Η «αμαζόνα» που έστεκε μπροστά του και του παρουσιάστηκε με δυνατή φωνή ήταν μέλος πληρώματος άρματος Λέοπαρντ, που εκτοξεύει φωτιά και ατσάλι στον εχθρό. Μπορεί να ήταν νεαρή κοπέλα, αυτό όμως δεν σήμαινε ότι λιγότερο μάχιμη από τους άντρες συναδέλφους της.

Η φωνή με σθένος έβγαινε από τη κορίτσι που στέκονταν μπροστά του, που παρά το νεαρό της ηλικίας του, ήταν έμπειρο και καλά εκπαιδευμένο όπως απαιτείται για την επιβίωση στο πεδίο μάχης. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος βέβαια δεν αιφνιδιάστηκε καθώς έχει δει ξανά κοπέλες -αξιωματικούς σε θέσεις που μέχρι πριν από μερικά χρόνια ήταν μόνο για σκληροτράχηλους άντρες. Ωστόσο αντιλήφθηκε τις σκέψεις του πρωθυπουργού και τον ενημέρωσε ότι οι γυναίκες έχουν εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις τους τη στρατιωτική ηγεσία.

Ο Αντώνης Σαμαράς μετά το πέρας της άσκησης «Παρμενίων 2014» ξεναγήθηκε για πολύ ώρα στη στατιστική έκθεση των οπλικών συστημάτων και των πληρωμάτων τα οποία συμμετείχαν σε αυτήν. Από ότι διαπιστώθηκε δεν βιαζόταν καθόλου και ήθελε να ενημερωθεί για όλα.

Γ. Κοκ.

 


σχετικα αρθρα