Ένα τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι που έπεσε σε δρόμο της Βουλιαγμένης πρωί πρωί σήμερα ήταν αρκετό σαν είδηση για να προκαλέσει «πανικό», όπως ελέχθη, στις αρχές, στα media και τους πολίτες στους τρομολάγνους καιρούς που διανύουμε.

Αν και είναι κάπως παράξενο να κυκλοφορεί ανάμεσά μας χαράματα ενα τηλεκατευθυνόμενο το οποίο μάλιστα να εκρήγνυται σε δρόμο κοντά στο σπίτι επιχειρηματία που έχει δεχτεί κατά το παρελθόν πυροβολισμούς αλλά και στην οικία του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, ωστόσο μόνο κινητοποίηση για εντοπισμό UFO δεν προκάλεσε.

Βέβαια, οι φωτογραφίες από τον τόπο της... πτώσης μοιάζουν με γούβα από προσγείωση μίνι διαστημόπλοιου, θα μπορούσε να πει κάποιος, αλλά με τόσες λακούβες στο δρόμο λίγοι θα το πρόσεχαν αν δεν είχαν ακούσει την είδηση. Ας είμαστε όμως λιγότερο «ευφάνταστοι» σε αυτή τη χώρα, καλό θα μας κάνει.

Και φυσικά στην τάξη αλλά και στην κοινή λογική μας επανέφερε- τελικά- η ΕΛ.ΑΣ. που από την έρευνα του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών στα συντρίμμια από το ελικοπτεράκι αερομοντελισμού διαπίστωσε ότι η πτώση του αποδίδεται σε μηχανική βλάβη.

Κρίμα το «όργιο» χιουμοριστικών σχολίων στα social media...

ΑΝ. ΓΑΛ.