Το... καρφί του στον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Βασίλη Κικίλια έριξε ευθέως ο προκάτοχός του και νυν υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Δένδιας σχετικά με την πρόσφατη ανακοίνωση των ονομάτων επιχειρηματιών που αποτελούσαν πιθανούς στόχους τρομοκρατικού χτυπήματος.

Οκ. Δένδιας διαχώρισε την θέση του από τη στάση του υπουργείου τονίζοντας η εν λόγω ανακοίνωση στοχοποιεί περισσότερα τα 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Δεν είμαι καθόλου της λογικής της ανακοίνωσης των πιθανών στόχων. Νομίζω ότι αυτό λίγο-πολύ πραγματικά στοχοποιεί και κατά συνέπεια θα έχω νομίζω την άδειά σας να μην επιβεβαιώσω, να μη διαψεύσω, να μην πω κάτι. Νομίζω αυτά είναι θέματα που χειρίζονται η αρμόδια Αντιτρομοκρατική, ο νυν υπουργός ο οποίος κάνει τη δουλειά του. Από κει και πέρα νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος εγώ να μπαίνω στη μέση και να λέω σκέψεις ή απόψεις».

Στην συνέντευξή στον στον Alpha ο υπουργός Ανάπτυξης επίσης σημείωσε σχετικά με την τρομοκρατία και το αν τον απασχολεί ότι πιθανόν και ο ίδιος αποτελεί στόχο: «Νομίζω κάθε άνθρωπο θα τον απασχολούσε κάτι τέτοιο, δεν μπορώ να σας το κρύψω. Αλλά αυτό που έχει σημασία, είναι τα οποιαδήποτε φαινόμενα τρομοκρατίας να μην αναστείλουν τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η χώρα για την οικονομική της ανάκαμψη.  Διότι καταλαβαίνετε ότι σε μια χώρα που δεξιά και αριστερά σκάνε βόμβες, κανένας δεν πρόκειται να έρθει να επενδύσει, κανένας δεν πρόκειται να την επιλέξει για να τοποθετήσει χρήματα. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν αυτό που συνέβη και γενικά η διαχρονική προσπάθεια της Ελληνικής Αστυνομίας ν’ αντιμετωπίσει το φαινόμενο της τρομοκρατίας».

ΑΝ. ΓΑΛ.