current views are: 2

4 Οκτωβρίου 2014
Δημοσίευση17:19

Το χθες, το σήμερα και το αύριο στα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Πλήθος κόσμου, ιστορικά στελέχη βουλευτές και υπουργοί παραβρέθηκαν στη μεγάλη εκδήλωση που διοργανώθηκε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Δημοσίευση 17:19’
αρθρο-newpost

Πλήθος κόσμου, ιστορικά στελέχη βουλευτές και υπουργοί παραβρέθηκαν στη μεγάλη εκδήλωση που διοργανώθηκε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Πλήθος κόσμου, ιστορικά στελέχη, βουλευτές και υπουργοί παραβρέθηκαν στη μεγάλη εκδήλωση που διοργανώθηκε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Από τους πρώτους που έφτασαν στην εκδήλωση ήταν ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής.

Το παρών έδωσε επίσης ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης που έφτασε στην εκδήλωση μαζί με τον πρώην βουλευτή Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

Από τα γενέθλια του κόμματος δεν θα μπορούσε να λείπει το επί σειρά ετών στέλεχος του κόμματος πρώην γραμματέας και νυν πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Παρόντες ήταν επίσης ο υπουργός Άμυνας και μελλοντικός Επίτροπος Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος είχε εγκάρδια συνομιλία με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τον Πέτρο Μολυβιάτη. Στο βάθος διακρίνονται ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής που είχε θερμή χειραψία Μανώλη Κεφαλογιάννη, ενώ βρέθηκε και ο πρώην γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης.

Το παρών έδωσε και η Ντόρα Μπακογιάννη που είχε εγκάρδιες στιγμές με τον Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Στην εκδήλωση ενώθηκε το παρελθόν με το παρόν της παράταξης, σε μία φωτογραφία ενδεικτική του κλίματος. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής τιμούν τα γενέθλια της ΝΔ.

Οι τρεις τους παρακολούθησαν από την πρώτη σειρά την εκδήλωση, ενώ δίπλα στον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ βρέθηκε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ.

ΠΑΝ.ΒΕΛ.


σχετικα αρθρα