Σε νέους ανθρώπους απευθυνόταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έτσι χρησιμοποίησε οικεία ορολογία για να επιτεθεί στην κυβέρνηση και πιο συγκεκριμένα με το... τρολάρισμα (σ.σ. προσπάθεια εκνευρισμού ή ενόχλησης κάποιου ατόμου με πείραγμα)!

«Όταν κατάλαβαν ότι τα επιχειρήματα τους δεν είναι πειστικά, άλλαξαν τροπάριο και άρχισαν να ακολουθούν ασθμαίνοντας, τη δική μας ατζέντα. Τόσο πολύ άτσαλα όμως που φτάνουν στο σημείο - για να χρησιμοποιήσω και μια έκφραση προσφιλή στο λεξιλόγιο της νέας γενιάς του διαδικτύου – φτάνουν στο σημείο του "τρολ"» είπε ο Αλέξης Τσίπρας ενώπιον της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε:

«Πώς αλλιώς να σχολιάσει κανείς τη νέα γραμμή της κυβέρνησης, ότι ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος έγιναν αντιμνημονιακοί που βγάζουν τη χώρα από το μνημόνιο, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ "μας γυρίζει στα μνημόνια". Τι άλλο να πει κανείς πέρα από το ότι το Μέγαρο Μαξίμου, μην έχοντας πια άλλο επιχείρημα άρχισε να "τρολάρει" ασυστόλως. Αλλά δικαίωμά τους είναι να τρολάρουν όσο θέλουν, ας μη νομίζουν όμως ότι μπορούν να πείσουν έτσι κανέναν. Ούτε τα δικά τους στελέχη δε πείθουνε, όχι τον ελληνικό λαό που τέσσερα χρόνια τώρα υποφέρει και δε ξεχνάει έτσι εύκολα».

Στην επόμενη αντιπαράθεση κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης θα γίνεται λόγος για... ανταλλαγή τρολαρισμάτων!

Β.Β.