Τη δική του απάντηση για τα φυλλάδια με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που βρέθηκαν στα χέρια του δίνει ο Γιώργος Αυτιάς.

Ο δημοσιογράφος επικοινώνησε με το newpost και τον Τάκη Χατζή και διευκρίνισε πως όταν τελείωσε την πρωινή του εκπομπή, έδωσε ένα φυλλάδιοστον Μανώλη Κεφαλογιάννη, ο οποίος ερχόμενος στο πλατώ ως καλεσμένος του Σπύρου Μάλλη για την εκπομπή που ακολουθούσε, του το ζήτησε.

Ολόκληρη η απάντηση του Γιώργου Αυτιά:

«Αγαπητέ κ. Χατζή,
Διάβασα με έκπληξη ότι σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ μοίρασα φυλλάδια του ΣΥΡΙΖΑ με το πρόγραμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.
Μόλις ολοκληρώθηκε η πρωινή μου εκπομπή και κατευθυνόμενος στο σημείο υποδοχής των καλεσμένων, ανέμεναν να παρουσιαστούν στην εκπομπή του κ. Μάλη οι ευρωβουλευτές κ.κ. Κεφαλογιάννης της ΝΔ και Μαριάς των ΑΝ.ΕΛ.
Ο κ. Κεφαλογιάννης που είχε δει την εκπομπή και την κριτική που γινόταν στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ από τους καλεσμένους στην εκπομπή μου, ζήτησε να του δώσω το πρόγραμμα που δεν το είχε και αυτό μπορεί να σας το επιβεβαιώσει τόσο ο ίδιος ο κ. Κεφαλογιάννης όσο και ο κ. Μαριάς.
Ήταν λοιπόν ένα φυλλάδιο και όχι «φυλλάδια».
Μου ζητήθηκε από τον κ. Κεφαλογιάννη και δεν μοιράστηκε. Μου το ζήτησε γιατί σε λίγο θα είχε απέναντί του τον κ. Στρατούλη από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Όσο για το πολιτικό σας σχόλιο, για το αν έχω πειστεί από το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ σημασία έχει η γνώμη της κοινωνίας και λιγότερο η δική μου.
Άλλωστε, αγαπητέκ. χατζή, η κριτική από μένα γίνεται αξιόπιστα προς κάθε κατεύθυνση... προς όλους.
Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας για ένα γεγονός που έγινε με παρόντες εμένα, τον κ. Κεφαλογιάννη και την κ. Μαριά.
Άλλωτε και οι δυο μπορουν να σας επιβεβαιώσουν το γεγονός».