current views are: 1

13 Οκτωβρίου 2014
Δημοσίευση04:25

Ο Θεοδωράκης προσκαλεί πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ

Ανοιχτό κάλεσμα σε πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να απευθύνει εντός της εβδομάδας ο Σταύρος Θεοδωράκης. 

Δημοσίευση 04:25’
αρθρο-newpost

Ανοιχτό κάλεσμα σε πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να απευθύνει εντός της εβδομάδας ο Σταύρος Θεοδωράκης. 

Ανοιχτό κάλεσμα σε πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να απευθύνει εντός της εβδομάδας ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο πρόεδρος του Ποταμιού έχει αντιληφθεί πως πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα προς την ενίσχυση του κόμματος με πολιτικά στελέχη τα οποία έχουν αποστασιοποιηθεί απο το πολιτικό σύστημα. 

Ο κος Θεοδωράκης μελετά προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις του, με στόχο να διατηρήσει τα υψηλά ποσοστά που καταγράφει, το Ποτάμι στις δημοσκοπήσεις και αν καταφέρει να τα ενισχύσει. 

Έτσι, μέσα στην εβδομάδα θα δημοσιοποιήσει πρόσκληση προς πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ κυρίως οι οποίοι ,στην παρούσα χρονική συγκυρία ιδιωτεύουν. 

Πρόκειται, για την Άννα Διαμαντοπούλου, το Γιάννη Ραγκούση, τον Αλέκο Παπαδόπουλο, το Γιώργο Φλωρίδη σε πρώτη φάση. Ειδικά για αυτούς τους τέσσερις ,στο Ποτάμι πιστεύουν πως μπορούν να τους δώσουν ώθηση που χρειάζεται ώστε το κόμμα να γίνει θελκτικό σε μια κρίσιμη μάζα πολιτών που αποστρέφεται την πολιτική και το πολιτικό σύστημα. 

Βεβαίως το ενδιαφέρον είναι να δούμε τι θα απαντήσουν οι πρώην υπουργοί οι οποίοι αν και έχουν δεχθεί πολλές προσκλήσεις δεν έχουν απαντήσει θετικά. Ίσως ο Σταύρος Θεοδωράκης κρύβει κάποιον άσο στο σακίδιο. 

O.A


σχετικα αρθρα