Η μετάβαση του Δημήτρη Αβραμόπουλου στις Βρυξέλλες για την ανάληψη των καθηκόντων του Επιτρόπου δεν θα τον απομακρύνουν ούτε ...μέτρο από τη θέση του αντιπροέδρου που κατέχει στη Νέα Δημοκρατία, όπως ειπώθηκε από τους στενούς συνεργάτες του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Ωστόσο συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το ότι μπορεί να ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση της παράδοσης του χαρτοφυλακίου του δεν παύει όμως ούτε λεπτό να ασχολείται με τα θέματα των Ενόπλων Δυνάμεων με την ίδια θέρμη που είχε την πρώτη μέρα που ανέβηκε στο Πεντάγωνο.

Σήμερα από νωρίς το πρωί βρέθηκε στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας για να μεταβεί αεροπορικός στη Λάρισα και να επισκεφτεί νευραλγικές μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων μας, που εδρεύουν εκεί. Σε λίγες μέρες μάλιστα θα ρίξει στο νερό και το δεύτερο υποβρύχιο «Ωκεανός». Πριν από δύο μήνες, είχε πει στο newpost , ότι θεωρεί «προσωπικό στοίχημα», πριν φύγει για τις Βρυξέλλες να τελειώσει το θέμα με τα δύο υποβρύχια τα οποία αν και τα είχαμε χρυσοπληρώσει δεν μας τα έδιναν. Ίσως κατά τη διάρκεια καθέλκυσης του «Ωκεανός» να πει όσα δεν είπε κατά τη τελετή που έγινε για τον «Πιπίνο».

Όπως δείχνουν τα πράγματα, επειδή οι εξελίξεις με τους Επιτρόπους καθυστερούν στις Βρυξέλλες, ο κ. Αβραμόπουλος δεν θα αναλάβει άμεσα το χαρτοφυλάκιό του, οπότε ενδέχεται να παρακολουθήσει την στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ως υπουργός Άμυνας.

Γ.Κοκ.