current views are: 2

14 Οκτωβρίου 2014
Δημοσίευση08:20

Έφοδος Σαμαρά σε Υπουργεία

Καιρό είχε να επισκεφθεί ο πρωθυπουργός τα υπουργεία , παραγωγικά και μη, εμπλεκόμενα με την διαπραγμάτευση και μη

Δημοσίευση 08:20’
αρθρο-newpost

Καιρό είχε να επισκεφθεί ο πρωθυπουργός τα υπουργεία , παραγωγικά και μη, εμπλεκόμενα με την διαπραγμάτευση και μη

Καιρό είχε να επισκεφθεί ο πρωθυπουργός τα υπουργεία , παραγωγικά και μη, εμπλεκόμενα με την διαπραγμάτευση και μη. Και φαίνεται ότι το επικοινωνιακό επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου έχει προτείνει μέσω εισήγησης της κατάρτιση ενός προγράμματος επισκέψεων του πρωθυπουργού στα περισσότερα υπουργεία. 

Ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτήν την απόφαση και ιδιαίτερη βαρύτητα στο αν θα γίνει τελικά πράξη ή όχι διαδραμάτισαν τα παράπονα από αρκετά μέλη του υπουργικού συμβουλίου ότι κάποιοι συνάδελφοί τους είναι εξαφανισμένοι και δεν στηρίζουν το κυβερνητικό έργο. 

Μάλιστα κάποιοι προχώρησαν και ένα βήμα περισσότερο κάνοντας λόγο για κυβερνητικά στελέχη που ακολουθούν προσωπικές στρατηγικές λόγω της έντονης φημολογίας των τελευταίων μηνών για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. 

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες ο πρωθυπουργός θα βγει από το Μέγαρο Μαξίμου και θα προεδρεύσει συσκέψεων στα περισσότερα υπουργεία για να αποδείξει με αυτόν τον τρόπο ότι επιθυμεί αμεσότερη ενημέρωση και κυρίως για να δει σε ποιούς στόχους υστερούν τα εν λόγω υπουργεία.

Γ.Γ 


σχετικα αρθρα