Τι και αν ήρθε στην χώρα μας για να «βοηθήσει» την κυβέρνηση στο ζήτημα της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα, τελικά η Αμάλ Αλαμουντίν όπως όλα δείχνουν δεν θα καταφέρει να επισκεφτεί τον ίδιο τον Παρθενώνα...

Ο λόγος είναι τεχνικός και συγκεκριμένα το γεγονός ότι η κυρία Κλούνεϊ δεν έχει φέρει μαζί της τα κατάλληλα παπούτσια για να ανέβει στον Ιερό βράχο!

Όπως επιβεβαίωσε και η ίδια η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη σήμερα το πρωί, κατά την χθεσινή συνάντηση που είχε ο υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τασούλας με την Αμάλ Αλαμουντίν, της πρότειναν να την ξεναγήσουν στην Ακρόπολη. Ωστόσο εκείνη ευγενικά αρνήθηκε γιατί δεν είχε φέρει μαζί της τα κατάλληλα παπούτσια για να ανέβει στο Βράχο.

Τι και αν ο υπουργός Πολιτισμού τής πρότεινε να της αγοράσει ένα ζευγάρι παπούτσια (!) και να πάνε, εκείνη ως... γνήσια κυρία Κλούνεϊ δεν δέχθηκε να αποχωριστεί τις επώνυμες γόβες της.

Εκτός και αν φοβήθηκε ότι θα... ρίξει έξω τον προϋπολογισμό μας γιατί όπως και να το κάνεις η διάσημη πια νομικός, δεν θα φορέσει στα πόδια της ότι και ότι...

ΑΓΓ.ΚΙΛ.