Σύγχυση φαίνεται ότι προκάλεσε μια ξεκαρδιστική φάρσα που έκανε ο Γιώργος Μητσικώστας στον βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Ταμήλο, στον οποίο πρότεινε συμμετοχή στο Dancing with the stars, μιμούμενος τον Γιάννη Λάτσιο.

Ο κ. Ταμήλος φαίνεται ότι πίστεψε αρχικά την φάρσα και μοιράστηκε το «γεγονός» με τους συναδέλφους του στη Βουλή την επόμενη μέρα. Εκτός από το χιουμοριστικό αποτέλεσμα λοιπόν η φάρσα οδήγησε και σε παραπολιτικό στη στήλη του Βηματοδότη, όπου η πρόταση για το Dancing από τον κ. Λάτσιο εξιστορείται ως... πραγματικό γεγονός.

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Ταμήλος στον Γιώργο Μητσικώστα (που νόμιζε για Γιάννη Λάτσιο) αρνήθηκε ευγενικά να συμμετάσχει στο σόου καθώς μόνο... βλάχικα χορεύει και πρότεινε την Άννα Καραμανλή που κάνει χορό, όπως είπε.

Σύμφωνα πάντως με τον Βηματοδότη, «όλο καμάρι ήταν την Πέμπτη το πρωί στο εντευκτήριο βουλευτών της Βουλής ο τρικαλινός γαλάζιος βουλευτής Μιχάλης Ταμήλος. Το ίδιο ενθουσιασμένος ήταν και ο έτερος τρικαλινός βουλευτής Ηλίας Βλαχογιάννης για την τιμή που έγινε στον συμπατριώτη του βουλευτή.

Ο κ. Ταμήλος έλεγε ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από γνωστό τηλεοπτικό κανάλι (και μάλιστα από τον υπεύθυνο του προγράμματος) για να συμμετάσχει ως... guest star στο εφετινό DWTS.

Ο ίδιος όμως απέρριψε ευγενικά την πρόταση όχι επειδή δεν είναι καλός χορευτής, αλλά ήθελε να πάει άλλος βουλευτής (για να έχει και την προβολή). Ετσι πρότεινε τον κ. Βλαχογιάννη, αυτός με τη σειρά του πρότεινε την Αννα Καραμανλή, η οποία δήλωσε αδυναμία και έτσι Ταμήλος και Βλαχογιάννης προσπαθούσαν να βρουν εθελοντές - αφού τους προσφέρθηκε μία θέση, να μην πάει χαμένη».

Το newpost επικοινώνησε με τον βουλευτή κ. Ηλία Βλαχογιάννη ο οποίος επιβεβαίωσε - γελώντας- την είδηση ωστόσο παρέπεμψε στον κ. Ταμήλο για περισσότερες λεπτομέρειες. 

ΑΝ. ΓΑΛ.- T.A.