Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο των Χανίων, όπου στην πύλη εισόδου των αυτοκινήτων και όχι στην κεντρική πύλη επιβίβασης, ο υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι αποφάσισε να κατεβάσει από την αποστολή βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων που επισκέφτηκαν την Κρήτη, τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο και τον εκπρόσωπο Τέρενς Κουίκ για να τους κάνει σωματικό έλεγχο!

Αξίζει να σημειωθεί πως προπομπός στα αυτοκίνητα που επέβαιναν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ ήταν ένα περιπολικό, ενώ ο σεκιουριτάς επέμενε να διενεργήσει τον έλεγχο κυριολεκτικά στη μέση του πουθενά.

Όπως ήταν φυσικό, ο κ. Καμμένος αρνήθηκε και στη συνέχεια ο ίδιος και οι υπόλοιποι βουλευτές οδηγήθηκαν στη αίθουσα επιβίβασης όπου εκεί έγινε ο έλεγχος. Μάλιστα ο σεκιουριτάς και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΥΠΑ «σκάναραν» τον Πάνο Καμμένο και τον Τέρενς Κουίκ.

Μιλώντας στο newpost.gr ο κ. Κουίκ τόνισε πως «δεν μπορούσα να φανταστώ ότι στη μέση του πουθενά, έξω από το αεροδρόμιο και όχι εντός θα μας ζητούσαν να κάνουμε σωματικό έλεγχο. Έχω ταξιδέψει με πρωθυπουργούς και προέδρους σε αποστολές σε όλον τον κόσμο. Πρώτη φορά είδα κάτι τέτοιο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει σχετικό βίντεο που δείχνει τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να περνά κανονικά από έλεγχο στην αίθουσα του αεροδρομίου.

ΠΑΝ.ΒΕΛ.