Ας φανταστούμε πως η Βουλή είναι ένα μεγάλο σχολείο και οι βουλευτές αντίστοιχα είναι οι μαθητές. 

Πολλοί εξ αυτών αρκετές φορές τσακώνονται, πράγμα λογικό και επόμενο. Κάποιοι από τους μαθητές χρησιμοποιούν λίγο σκληρότερη γλώσσα από άλλους και ενδεχομένως να «πληγώνουν» τους συμμαθητές τους.

Ας φανταστούμε τώρα πως δύο μαθητές έχουν στήσει επανειλημμένα καυγάδες, οι οποίοι καταλήγουν σε φωνές και εκατέρωθεν καταγγελίες. Συνήθως ο μαθητής που φτάνει σε σημείο να μην μπορεί να απαντήσει, ζητά... έξωθεν βοήθεια.

Κάπως έτσι, ο Κώστας Τριαντάφυλλος, αφού είδε και απόειδε και κατάλαβε πως δεν μπορεί να κάνει «καλά» τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, απευθύνθηκε στον «πατέρα», εν προκειμένω τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρήγα. 

Αυτός με τη σειρά του, πήγε στον διευθυντή του σχολείου, τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη για να καταγγείλει την «άτακτη» μαθήτρια Ζωή Κωνσταντοπούλου

Πέρα από την πλάκα, εάν ο κ. Τριαντάφυλλος δεν μπορεί να αντέξει την έντονη πολιτική αντιπαράθεση, μπορεί απλώς να σταματήσει να συγκρούεται με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και όχι να την «καρφώνει» με επιστολές που μόνο θυμηδία προκαλούν. 

ΠΑΝ.ΒΕΛ.