Κανείς δεν εκπροσώπησε σήμερα την κυβέρνηση στη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, καθώς προκλήθηκε αλαλούμ.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ όλοι νόμιζαν πως στη δοξολογία θα παραστεί ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο ίδιος δεν πήγε, με αποτέλεσμα κανείς να μην εκπροσωπήσει την κυβέρνηση.

Το μπέρδεμα αυτό, όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο κ. Λοβέρδος, έγινε γιατί είδε στο πρόγραμμά του πως έπρεπε να παραστεί μόνο στην κατάθεση στεφάνου και στην παρέλαση. Έτσι, διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, προκειμένου να βρεθεί ο υπαίτιος!

Μετά το χάος που προκλήθηκε, σχετικά με την απουσία του από τη δοξολογία, ο υπουργός Παιδείας, με ανάρτηση του στο Facebook έγραψε:

«Σχετικά με τη μη παρουσία μου στη σημερινή δοξολογία στον Άγιο Διονύσιο: Διέταξα ΕΔΕ για τη διαμόρφωση του προγράμματός μου, ως Υπουργού. Την ανέθεσα στη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, την κα Διονυσοπούλου. Το πρόγραμμά μου έχει μόνο την κατάθεση στεφάνου και την παρέλαση. Επομένως, την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό στη δοξολογία θα εκπροσωπούσε άλλος. Εκεί έγινε η παρεξήγηση και η ΕΔΕ θα εντοπίσει με ποιου την ευθύνη».

Ντ. Μ.