current views are: 2

7 Νοεμβρίου 2014
Δημοσίευση05:30

To «όχι» της Κανέλλη, έκρινε την τύχη του Στύλιου

Ο Αντώνης Σαμαράς έπεσε από τα σύννεφα μόλις πληροφορήθηκε τα όσα είχε εκστομίσει ο Γιώργος Στύλιος στη Βουλή εις βάρος της Λιάνας Κανέλλη.

Δημοσίευση 05:30’
αρθρο-newpost

Ο Αντώνης Σαμαράς έπεσε από τα σύννεφα μόλις πληροφορήθηκε τα όσα είχε εκστομίσει ο Γιώργος Στύλιος στη Βουλή εις βάρος της Λιάνας Κανέλλη.

Ο Αντώνης Σαμαράς έπεσε από τα σύννεφα μόλις πληροφορήθηκε τα όσα είχε εκστομίσει ο Γιώργος Στύλιος στη Βουλή εις βάρος της Λιάνας Κανέλλη. Οι συνεργάτες του περίμεναν μεν τα πλήρη πρακτικά, ώστε να διαπιστώσουν το μέγεθος της… πρόκλησης Κανέλλη προς τον πρώην υφυπουργό, ωστόσο η τύχη του είχε μάλλον κριθεί. Έτσι, αρχικώς, του ζητήθηκε να προβεί σε δημόσια ανασκευή και συγγνώμη προς τη βουλευτή του ΚΚΕ. Όπως και έγινε. 

Σε παράλληλο χρόνο, στελέχη του Μαξίμου, κατά πληροροφορίες η κ. Σοφία Βούλτεψη που έχει καλές σχέσεις με τη βουλευτή, επικοινώνησε με τη Λιάνα Κανέλλη, αφενός μεταφέροντας τη λύπη της κυβέρνησης, αφετέρου διερευνόντας εάν θα μπορούσε να εκτονωθεί η ένταση με τη συγγνώμη του υφυπουργού. Ωστόσο, η Λιάνα Κανέλλη εμφανίστηκε έξαλλη με τον Γ. Στύλιο (σ.σ. Όλοι θυμούνται πόσο της είχε στοιχήσει το περιστατικό στο στούντιο του Αντ1) και δεν έδωσε… άφεση αμαρτιών. 

Ήδη, πάντως, σε social media και ερτζιανά το κλίμα για τον βουλευτή Άρτας είχε βαρύνει πολύ και το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η συζήτηση περί «Κασιδιάρη» και τις επόμενες ημέρες, σφράγισε την τύχη του βουλευτή, που φρόντισε τα 5 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούσαν να τα χρησιμοποιήσει εις βάρος του. 

T.T 


σχετικα αρθρα